gittigidiyor

FlashFXP 4.4.4 (Build 2042) TR Full

digimy

Emirdağlı
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
FlashFXP 4.4.4 (Build 2042) TR Full



Click the image to open in full size.

FlashFXP 4.4.4 (Build 2042) TR Full
1fb41344eadabc812f9fb02f9c0f10f5.jpg

FlashFXP Sitesi transferler için siteyi kullanarak iki sunucu arasında da doğrudan Internet üzerindeki yerel bilgisayar ve bir sunucu arasında herhangi bir dosya aktarmak, ya da en kolay ve en hızlı yolu sunar Windows için bir FTP (File Transfer Protocol) istemcisidir. 20′den fazla dilde kullanılabilir. Her zaman hızlı ve verimli bir işi almak için güvenebilirsiniz FlashFXP teklif güvenlik, performans ve güvenilirlik. Yayımlamak ve sürdürmek web sitenize, yükleyin ve belgeler, fotoğraflar, video, müzik ve daha fazlasını indirmek, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla paylaşın dosyalar, hatta diğer shareware indirmek için FlashFXP kullanın! FlashFXP mevcut pek çok özellikleri vardır.
cpwz.gif

Click the image to open in full size.
indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst