gittigidiyor

Football Manager Mobile 2017 akıllı telefonlar için yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot][h=1]Football Manager Mobile 2017 akıllı telefonlar için yayınlandı[/h][h=2]Football Manager Mobile 2017, Android ve iOS akıllı telefonlar için Google Play ve App Store'da satışa sunuldu. Oyunun detayları ve indirme linkleri haberimizde.[/h][/FONT]
[FONT=&quot]
1478180410_football.jpg

[/FONT]

















Geçtiğimiz haftalarda Android ve iOS tabletler için yayınlanan Football Manager Touch 2017, şimdi de akıllı telefonlar için indirmeye sunuldu.
[h=2]Football Manager Mobile 2017 akıllı telefonlar için yayınlandı[/h]Daha önce de belirttiğimiz gibi Football Manager Mobile 2017 ücretsiz değil. Ancak oyunun 19,99 dolar olan tablet fiyatına göre, akıllı telefonlar için 8.99 dolar ile daha düşük fiyata sunulması daha iyi oldu.

Football Manager Mobile 2017, dünya çapında 15 ülkeden tüm büyük Avrupa ligleri ile birlikte geliyor. Aynı zamanda bir önceki oyunlardaki liglere ek olarak Polonya ve Türkiye ligi de oyuna eklendi.
Football Manager Mobile 2017 indirme linkleri:

Google Play
App Store
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst