gittigidiyor

Formula 1 Londra GP de kaza..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bugünkü yarışa Verstappen ilk sıradan başladı ve Hollandalı pilot, ilk birkaç virajda Hamilton'la yan yana gelse de yerini korumayı başardı. Copse'a doğru gelirken Hamilton, Verstappen'in hava koridoruna girdi ve iç taraftan kendisine atak yaptı.


Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 10. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'sinde Lewis Hamilton ile Max Verstappen çarpıştı. Ardından Copse'a girerken Hamilton ve Verstappen arasında temas yaşandı. Temasın şiddetiyle Verstappen'in sağ arka süspansiyonu kırıldı ve büyük bir süratle sol taraftaki bariyerlere çarptı.

Kaza sonucu, Max Verstappen bariyerlere savruldu ve yarış dışı kaldı


Kaza sonrası kırmızı bayrak çekildi ve yarış durdu.


HAMILTON KENDİNİ SAVUNDU


Kazanın ardından kendini savunan Lewis Hamilton: "Ben düz gidiyordum, kendi yolumdaydım. Benim yolumdu..." ifadelerini kullandı.


"KAZANIN SORUMLUSU HAMILTON"


Red Bull Takım Patronu Christian Horner ise Hamilton'ın suçlu olduğunu ifade ederek: "Lewis Hamilton, Max Verstappen'in yanında bile değildi. Pilotlar hiçbir yarışta bu virajda burnunu iç taraftan sokmaz. Burada suçlu çok net şekilde Hamilton" dedi.
 

komando38

Aktif Üye
Katılım
8 Eyl 2012
Mesajlar
33
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
41
Konum
kayseri
hemiltonun plotluğunu tartışmam ama ferraride iken vettelede yapmıştı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst