gittigidiyor

FreeSync'li 3 yeni Samsung Monitör

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung, HDMI üzerinden FreeSync desteği sunan üç yeni monitör modeli tanıttı. CF591 ve CF390 model isimli monitörler, kavisli bir yapıda karşımıza çıkıyor.


samsung-hdmi-freesync.jpg
Samsung, ilk kez AMD'nin FreeSync teknolojisini HDMIüzerinden sunan yeni monitör modelleri lanse etti. DisplayPort'a göre temelde aynı işlevi görmesine karşın bu desteğin HDMI üzerinden verilmesi, kullanıcıların daha yaygın ve daha uygun fiyatlı yöntemlerle bu teknolojiden faydalanabilmesi anlamına geliyor.





Her üç modelde de 1080p Full HD çözünürlük kullanılırken ne yazık ki yenileme hızı sadece 60 Hz olarak karşımıza çıkıyor. Tüm modeller VA LCDpanel kullanıyor veHDMI üzerinden FreeSync destekliyor.
Samsung CF591 ve CF390 Özellikleri

Birçok kavisli monitör modelinde 2700R veya 3000R seviyelerini görürken bu üç modelin 1800R (1800mm raidus) kavisine sahip olduğunu belirtelim.
cf591_.jpg

CF591 modeli 27 inç ekran boyutuna sahipken, CF390 modeli 23.5 ve 27olmak üzere iki farklı modele ayrılıyor. Her iki seri arasındaki en önemli fark, CF591'de çiftHDMI, DisplayPort ve 5W hoparlör yer alırken, CF390'da sadece HDMI ve VGA seçenekleri bulunuyor.
Avrupa, ABD ve Asya'da bu aydan itibaren satılmaya başlanacak monitörlerin fiyatı ise henüz belli değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst