gittigidiyor

Futbolcu farkı değil teknik direktör farkı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
skmg3.jpg



Fatih Terim Milli Takımın başına yeniden gelerek mucize nasıl yaratırmış bir kez daha gösterdi. Akıllarda ise Abdullah Avcı'nın kötü yönetimi var. İşte ikisinin döneminde de yaşananlar...

Romanya'ya 1-0 kaybettiğimiz ilk maçta sahada yer alan 11 hemen hemen aynıydı. Abdullah Avcı'nın yerine göreve gelen Fatih Terim, eldeki kadroyu nasıl kullanması gerektiğini iyi bildi ve 2 maçta farkını gösterdi.

Fanatik'in haberine göre; Bütün ümitlerimiz tükenmişken göreve gelen Fatih Terim, milli takıma adeta sihirli değnekle müdahale etti, 2 maçta aldığımız 6 puanla Brezilya'ya gitme şansımızı yükseltti. Ancak Terim'in çağırdığı kadro dikkatlerden kaçmadı. Abdullah Avcı'nın sahaya sürdüğü 11'le farklı olarak 4 değişiklik yapan Terim, zorlu deplasmanda Millilerimiz'in kazanmasında en büyük paya sahip oldu. İstanbul'da oynanan karşılaşmada Romanya önünde 1-0 kaybeden takımdan Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop ve Sercan Sararer'i kadroya dahil etmeyen tecrübeli çalıştırıcı, bu isimlerin yerine Caner Erkin, Selçuk İnan, Gökhan Töre ve Burak Yılmaz'ı sahaya sürdü. Abdullah Avcı'nın çağırdığı isimlerden Emre ve Hamit'in sakatlığı bulunurken, Sercan Sararer de son dönemde formsuz bir görüntü çiziyordu.

Taktik dehası

Andorra gibi vasat bir ekip önünde takımın hücumsal gücünü yüksek tutan Terim, Romanya önünde ise kadroda yalnızca 1 değişiklik yapmasına karşın savunma güvenliğini elden bırakmadı. Rakibin tehlikeli silahlarını çok iyi analiz eden kurt hoca, Romanya'nın özellikle kanat bindirmesi yapmasına izin vermedi. Andorra maçında oynayan Nuri Şahin'i kenara çeken Terim, soğuk algınlığını atlatan Selçuk İnan'ı 11'de sahaya sürdü ve orta alanın gücünü yükseltti.

Başbakan'dan tebrik

2-0 kazanılan karşılaşmanın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Terim'i tebrik etmek için cep telefonundan aradı. Ancak basın toplantısında bulunan Terim, telefonunu açamadı. Hocanın yerine Başbakan'la takımın doktoru konuştu ve Fatih Terim'in basın toplantısında olduğunu belirtti. Başbakan da hocanın kendisini basın toplantısının ardından aramasını söyledi. Basın toplantısı bitiminde Fatih Terim'le telefonda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Romanya karşısında alınan galibiyetten dolayı Terim'i kutlarken, futbolcuları da tebrik etti. Fatih Terim de, Başbakan'a teşekkürlerini iletti.

Terim'in Romanya kadrosu

Volkan, Gökhan, Semih, Ömer, Caner, Gökhan Töre, Selçuk, Mehmet Topal, Arda, Umut, Burak

Avcı'nın Romanya kadrosu

Volkan, Gökhan, Semih, Ömer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Hamit, Emre, Arda,Sercan, Umut
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst