gittigidiyor

Galatasaray Antalyaspor karışısında

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Kn70G0.jpg

Devre arası hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. maçında bugün Antalyaspor ile karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadele Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak.

Mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.Türkiye Kupası gruplarındaki ilk maçında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor'u 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak. Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da yoluna devam eden "Cim Bom", rakibini deplasmanda yenerek, kupadaki galibiyet sayısını 2'ye çıkarmanın peşinde.

Maç öncesinde Galatasaray'da sakatlığı bulunan Gökhan Zan, Hamit Altıntop ve Bruma forma giyemeyecek. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında deplasmanda Elazığspor'la 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor'da ise sakatlığı bulunan Isaac ile Elazığspor maçında kırmızı kart gören Tita, Galatasaray karşısında oynayamayacak. Sakat olan Musa Nizam'ın durumunun maç saatinde netleşeceği bildirildi.

Yeni transferlerden Semih Şentürk ve Giray Kaçar da teknik direktör Samet Aybaba'nın görev vermesi durumunda ilk kez kırmızı-beyazlı formayı giyecek. Lisansı için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunulan Eyong Enoh ve Joseph Boum, lisanslarının yetişmesi durumunda Galatasaray karşılaşmasında oynayabilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst