gittigidiyor

Galatasaray - Bursaspor | Muhtemel 11'ler

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
25 Mart 2014 Salı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray TT Arena'da Bursaspor'u konuk ediyor.

wjkOAm.jpg


UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ikinci turda Chelsea'ye elenerek veda eden, Spor Toto Süper Lig'de ise 26. haftayı kendi seyircisi önünde Kayserispor'a 1-0 yenilerek kapatarak sıkıntılı bir sürece giren sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda moral bulmaya çalışacak.

Bursaspor maçı öncesi Galatasaray'da Didier Drogba, Hamit Altıntop ve Emre Çolak'ın sakatlıkları devam ediyor.

Güçlü rakipleri elendi

Ziraat Türkiye Kupası'nda geride kalan 8 sezonda kupa kaldıramayan Galatasaray, güçlü rakiplerinin elenmesi sonrası bu sezon en güçlü favori durumunda.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un elenmesiyle birlikte Bursaspor, Eskişehirspor ve Medical Park Antalyaspor ile yarı finale çıkan takımlar arasında yer alan sarı-kırmızılılar, 14 kez kazanarak en fazla şampiyonluk yaşayan ekip konumunda bulunduğu bu kulvarda 8 sezonluk hasretine vermek istiyor.

Stat: TT Arena

Saat: 20:30

Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

Yayın: ATV

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Ufuk, Salih, Koray, Burdisso, Telles, Ceyhun, Umut G., Oğuzhan, Hajrovic, Ontivero, Umut

Bursaspor: Harun, Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Sestak, Belluschi, Şamil, Ferhat, Caja, Fernandao
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst