gittigidiyor

Galatasaray Esports

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
2021 Yaz Mevsimini şampiyon olarak tamamlamayı başaran Galatasaray Esports, Worlds ön eleme grubunu 3. tamamlamış ancak 4. tamamlayan Beyond Gaming'e kaybederek turnuvaya veda etmişti.

Üst Koridor: Crazy​

Üst Koridor: Crazy


Kariyerine ESC Ever formasıyla başlayan Crazy bir dönem SKT1 takımının da yedek oyuncusu olmuştu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Koreli üst koridor oyuncusu bu mevsimde de takımıyla 2. şampiyonluğu için mücadele edecek.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Ormancı: Mojito​

Ormancı: Mojito


Fazlasıyla inişli çıkışlı bir kariyere sahip olan orman oyuncusu Mojito, özellikle son 3 mevsimdir Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor formalarıyla gösterdiği performans ile en iyi Türk ormancılardan birisi olmayı başardı. Geçtiğimiz mevsim ''Mevsimin En Değerli Oyuncusu'' başta olmak üzere 3 ödül kazanmayı başarmıştı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Orta Koridor: Kofte​

Orta Koridor: Kofte


Kofte, Istanbul Wildcats formasıyla parladıktan sonra 2020 Yaz Mevsimi içerisinde Galatasaray Esports'a transfer olmuştu. 2020 Yaz Mevsiminde Galatasaray Esports formasıyla ligi 7. sırada bitirdi ve takımdan ayrıldı. 2022 Kış Mevsimi ile birlikte Galatasaray Esports'a geri dönmüş oldu.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Alt Koridor ve Destek: Focus ve Zergsting​

Alt Koridor ve Destek: Focus ve Zergsting


Kariyerine Gen.G'nin akademi takımıyla başlayan Focus geçtiğimiz mevsimlerde ülkemizde NASR Esports ve Galakticos formaları giymişti. Zergsting ise geçtiğimiz sezon Galatasaray ile şampiyon olmayı ve en iyi destek ödülünü almayı başardı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst