gittigidiyor

Galatasaray Konya'da moral arıyor

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
10
Puanları
18
Konum
Merkez
Beşiktaş'ın yenilmesi ile Süper Lig'de yeniden ikinci sıraya yükselme şansı yakalayan Galatasaray, Torku Konyaspor ile rakip sahada karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım zorlu deplasmana Drogba, Melo, Chedjou ve Hamit'ten yoksun gitti.
gskonya_5RNAH.jpg
Süper Lig'in 27. hafta maçında Torku Konyaspor'a konuk olacak Galatasaray, önemli yıldızlarından yoksun olarak sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılı takımda Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba sakatlığı, Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo da sarı kart cezası nedeniyle oynamayacak.Bu ikilinin yanı sıra sakatlıkları bulunan Aurelin Chedjou, Hamit Altıntop ve Emre Çolak Konya'ya giden kafilede yer almadı. Kupadaki Bursaspor maçını sakatlığı nedeniyle tamamlayamayan ve 2 gün takımdan ayrı çalışan Selçuk İnan ise son antrenmanın tamamında yer aldı.
Melo'nun yokluğunda ilk Torku Konyaspor karşısında ilk 11'de yer alacak Selçuk'un yanında orta sahada Yekta ve Ceyhun'un görev yapması bekleniyor.Teknik Direktör Roberto Mancini, Drogba'nın yokluğunda forvet hattını Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Wesley Sneijder'den oluşturmayı planlıyor.
Savunmanın göbeğinde Chedjou'nun yerine de Hakan Balta’nın görev alması bekleniyor.Maç için Konya'ya giden Galatasaray'ı son maçlarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle az sayıda taraftar karşıladı.Torku Konyaspor ile Galatasaray arasındaki maç saat 19.00’da başlayacak. Atatürk Stadı'ndaki mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst