gittigidiyor

Galatasaray TFF'yi bombaladı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
t3q84.jpg


1-1 biten Çaykur Rizespor sonrası G.Saray basın sözcüsü Şükrü Ergün, TFF yönetimine yüklendi.

Galatasaray'da 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası basın sözcüsü Şükrü Ergün TFF'ye yüklendi.

Ergün şu sözleri söyledi;

"Bu Federasyon Türk futbolunu ve G.Saray'ı belli bir seviyenin altına çekmeye çalışmaktadır. Özellikle Demirören grubundaki medya grubu ile G.Saray'ı karıştırmaya çalıştırmaktadırlar. Görevi Galatasaray'ın önünü kesmek olan bir Futbol Federasyonu var. Bu arada şunu taraftarımıza hatırlatmak istiyorum, Federasyonun elinde 14. madde var. İstediği anda istediği teknik direktörü milli takımlarda görevlendirebilir. Başkan o gün istemiyoruz dese de bir şey olmayacaktı. Demirören boş mukavale, sözleşme yok diyor ama UEFA'nın sitesinde de TFF'de durum böyle değil..."

Ergün yeni teknik direktörün bu maça yetişmediğini bu maçın ardından açıklanacağını da sözlerine ekledi ve şu yorumu yaptı: "Fatih Terim bu camianın önemli bir ismidir ve adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır"

Son olarak Ergün, Roberto Mancini'den vazgeçmedikleri ve teknik direktör adayları içinde yer aldığını duyurdu.
 

selcuk16

Aktif Üye
Katılım
21 Ara 2011
Mesajlar
36
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
64
Konum
bursa
söylenen 14. madde saptırıyorsunuz o madde Terim'in militakıma gelmesinden sonra çiktı insanları kandırmayın sizlere yakışmıyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst