gittigidiyor

Galatasaray ve Beşiktaş o isim için yarışıyor!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
38Y4B5.jpg


28 Nisan 2014 Pazartesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş, aynı yıldıza talip oldu.
Galatasaray ve Beşiktaş o isim için yarışıyor!

Süper Lig’de ikinci olup doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için yarış veren Galatasaray ve Beşiktaş, bir mücadeleye de transferde girmiş durumuda.

Guardian’ın iddiasına göre, Manchester United’ın tecrübeli İngiliz savunmacısı Rio Ferdinand için Galatasaray ve Beşiktaş teklif yapmış durumda. 35 yaşındaki Ferdinand’ı isteyen kulüpler arasında LA Galaxy ve Al Gharafa kulüpleri de var.

Rio Ferdinand, 4-0 biten Norwich City maçı sonrasında, “Burada olur ya da olmaz bilemiyorum ama bir sene daha oynamak istiyorum. Önümüzdeki ay transferim netleşecek” dedi.

Guardian’a göre, tecrübeli defansın ufak da olsa Manchester United’da da kalma ihtimali var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst