gittigidiyor

Galatasaray'da Selçuk İnan şoku!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
skmdf.jpg



Milli Takım'ın Romanya ile yaptığı maçın ilk yarısında sol bileğine darbe alan Selçuk İnan sakatlandı. Deneyimli futbolcunun, Galatasaray'ın Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmada oynaması çok zor.

A Milli Takım'ın Romanya'yı 2-0 mağlup ettiği maçta Selçuk, bir ikili mücadele sırasında aldığı darbe sonrası yerde kaldı. Milli oyuncu bir süre tedavi gördükten sonra yeniden oyuna girerek maçı tamamladı. Karşılaşmadan sonra yapılan kontrolde Selçuk İnan'ın sol ayak bileğinin arkasında krampon darbesi aldığı tespit edildi. İstanbul'a dönüşte MR'ı çekilecek milli oyuncunun sakatlığının ciddi olduğu belirlendi.

Selçuk İnan'ın, Galatasaray'ın cuma gün ligde Medical Park Antalyaspor maçında oynamasının çok zor olduğu bildirildi. Yıldız futbolcunun, gelecek salı günü Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid mücadelesine yetiştirilmeye çalışılacağı kaydedildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst