gittigidiyor

Galatasaray'dan Caner misillemesi

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Galatasaray'dan müthiş hamle...


rL3rJV.jpg

Caner Erkin henüz Fenerbahçe ile olan sözleşmesini yenilemedi
10 Mayıs 2014 Cumartesi

Bonservisi elinde olan Caner için GS devreye girmiş. Caner’in de yakınlarına “Oynadığım futbol belli. F.Bahçe’de kimin ne aldığını da belli… 3,5 milyon eurodan aşağıya imza atmam” dediği konuşuluyor.

Maç öncesi locaların koridorunda dolaşırken, çok inandığım ve güvendiğim transfer piyasasının kulağı delik kişileriyle karşılaştım. Konu Caner’di… Birisi, benim de bildiğim, Beşiktaş’ın hocası Bilic’in Caner’i çok istemesiydi… Ama bir başkası daha farklı söylemde bulundu. O da “Galatasaray’ın da gizliden gizliye devreye girdiği…” Şaşırdım. İki kulübün arası bu kadar gerginken, olsa olsa Caner ile misilleme transfer dedim. “Hayır” dedi. Gerekçe olarak da “Caner’in bonservisinin elinde olmasını, Galatasaray’ın Caner gibi savaşçı bir oyuncuya ihtiyacı bulunmasını” anlattı… Ve bir şey daha duydum;

BAŞKANLA PARA KONUŞMAM DEDİ AMA…
Bonservisi elinde olan Caner, her ne kadar “Ben Aziz Yıldırım’ın karşısında para konuşmam. Başkanıma saygım sonsuz” dese de, yakınlarına “ Oynadığım futbol belli. Fenerbahçe’de kimin ne aldığını da belli… 3,5 milyon eurodan aşağıya imza atmam” diye de söylemde bulunuyormuş. Sakın kimse bu sözlerim arkasında bir neden aramasın. Ben sadece konuşulanları söylüyorum. Ama Caner ile Fener’in 2.5 milyon euroya el sıkışacağı da ifade ediliyor.
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Canerin kendini riske atması yada Galatasaraya gitmesi bence aptallıl olur.Sonuçta daha önce o kulüpte kötü hatıraları var,başka kulübe göndermişlerdi.
Fenerbahçede büyük oyuncu oldu.Bunu riske atmaz.Yoksa 2.bir Hasan Vezir vakası olur.
 

kaptan38

Aktif Üye
Katılım
14 Ocak 2013
Mesajlar
92
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
36
Konum
kayseri
ilginç caner mi büyük oyuncu oldu saat 1.50 yanlış okumadım değilmi büyük oyuncu bir sezonluk olmaz büyük oyuncu olmak istiyorsan devamını getirmen lazım o zaman büyük oyuncu olursun metin oktay gibi lefter gibi hagi gibi alex gibi bülent gibi hakan şükür gibi uzar gider böyle ha bir de büyük oyuncular ahlaklı olur hı dostum
BİRDE KARDEŞİM BÜYÜK OLMAK İÇİN BÜYÜK TAKIMDA OYNAMASI LAZIM ;-)
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst