gittigidiyor

Galatasaray’ın serisi Konyaspor maçında bitti: 2-1

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında perde Konya’da açıldı. 14 maç üst üste kazanarak Konyaspor karşısına çıkan Galatasaray, Ekim ayından sonra ilk kez puan kaybetti. Lider Galatasaray, geçen haftaki Hatayspor’a karşı alınan hükmen galibiyet dışında son 9 maçında galip gelemeyen Konyaspor’a 2-1 kaybetti.

Yeni teknik direktörü Stanojevic ile çıktığı 5 maçta gol atamayıp sadece 1 puan alabilen yeşil-beyazlılar, 31. dakikada Rashica’nın golüyle 1-0 geriye düştü. 62. dakikada Konyaspor’un gol hasretini Soner Dikmen bitirdi. Oyuna 79’de giren Oğulcan Ülgün 90+3’te takımını, Galatasaray karşısında 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Seri galibiyet baskısı Galatasarayı zafer sarhoşu yapmış bir de buna rotasyonu eklerseniz,maglubiyet kaçınılmaz olur.Nitekim dün de bunu gördük maçta...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst