gittigidiyor

Galaxy Note 3'ün bomba özellikleri ve görüntüsü sızdı

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
375131595684400279.jpg


Samsung'un merakla beklenen phablet modeli Galaxy Note 3'e dair yeni bilgiler geldi.

Bundan bir kaç yıl önce çıkardığı Galaxy Note adlı modeli ile akıllı telefon pazarında farklı bir yol açan Samsung, bu yolda oldukça başarılı sonuçlar elde etti. İlerleyen aylarda da bu yolda ilerlemeye devam eden Samsung şu sıralar Galaxy Note 3 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. 4 Eylül'deki büyük etkinlikle tanıtılması kesinleşen Galaxy Note 3'ün son olarak geçtiğimiz günlerde birkaç farklı renk seçenekleriyle geleceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise cihazın üst seviye özellikleri ve birkaç görüntüsü sızdırıldı.

Business Daily'in sızdırdığı bilgilere göre 5.7 inç büyüklüğünde devasa bir ekran büyüklüğüne sahip olacak cihaz, 3GB RAM ve Android 4.3 işletim sistemi gibi özelliklere sahip. Bunların yanında gücünü ise en üst seviye mobil işlemcilerden Qualcomm'un Snapdragon 800'ünden alıyor. Ayrıca LTE'nin iki katı bağlantı desteği sunan LTE-A ise cihazın bir başka özelliği.

Bazı söylentilerde 6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı belirtiliyordu. Ancak son sızıntılar öyle olmadığını gösterdi. Bakalım, yaklaşık 1, 1.5 ay gibi bir süre sonra Galaxy Note 3 piyasaya sunulacak. Ancak cihazın bu sefer piyasada bir sürü büyük ekranlı rakibi yer alacak. Bu cihazların yanında başarılı olup, olamayacağını ise ilerleyen günlerde göreceğiz.

373838199684.jpg


Kaynak: teknokulis

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst