gittigidiyor

Galaxy Note 7 Verenler Ne Alıyor?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy Note 7 Verenler Ne Alıyor?[/h][h=2]Samsung tarafından başlatılan Galaxy Note 7 değişim programı kapsamında kullanıcıların davranışları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-note-7-verenler-ne-aliyor.jpg
Samsung Ağustos ayı içerisinde piyasaya sunduğu telefonları bataryalarında yaşanan problemler nedeniyle geri toplama kararı alması üzerine dünya genelinde oldukça kapsamlı bir değişim programı başlatılmıştı. Başlatılan bu değişim programı ile birlikte tüm Galaxy Note 7 kullanıcılarının telefonlarını en yakın Samsung merkezlerine götürerek iade etmesi istenirken, kullanıcıların büyük bir bölümünün telefonlarını iade etmek istemediği öğrenildi.
Samsung’a Güven Tam!
Yaşanan bu durum Samsung olan güveni gösterirken özellikle değişim programı kapsamında kullanıcıların hangi telefonu tercih ettiği de ortaya çıktı. Yapılan açıklamalara göre Galaxy Note 7 cihazlarını teslim eden kullanıcılar bu telefon yerine markanın piyasaya sunduğu diğer cihazları alıyor. Bu konuda öne çıkan özel bir model bulunmasa da kullanıcıların Samsung'un sorunlu modeli yerine yine de markadan vazgeçmediği ve Samsung modellerini almaya devam ettiği görülüyor.
Yaşanan bu olay kuşkusuz Samsung için önemli bir avantaj. Kullanıcıların Samsung'a olan güveninin devam etmesi Samsung adına büyük umut. Kullanıcılar Samsung marka telefonlarda sorun yaşasa da Samsung'u terk etmemesi Samsung'un bu konuda daha büyük bir zarar yaşamasını da önlemiş durumda. Bu açıdan önümüzdeki dönemlerde Samsung'un yeni akıllı telefonlar için Galaxy Note 7 etkisinin çok daha az olacağını söylenmesi mümkün.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst