gittigidiyor

Galaxy Note 7'de USB-C Ve Always On Özelliği Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy Note 7'de USB-C Ve Always On Özelliği Geliyor[/h][h=2]Galaxy Note 7 versiyonu ile ilgili gelen son bilgilerde amiral gemisinin bilinmeyen bazı özellikleri de sızdırıldı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-note-7-de-usb-c-ve-always-on-ozelligi-geliyor.jpg
Samsung Galaxy Note 7 tanıtımına oldukça az bir süre kalsa da tanıtımı yapılacak cihazın tüm özellikleri neredeyse artık netleşti. Bugüne kadar Samsung cephesinden yapılan sızdırmalar ile birlikte telefonun pek çok farklı özelliği de kullanıcılara sunulurken son gelen bilgilerde cep telefonun USB Type-C portuna sahip olacağı belirtildi. Telefonun bu özelliği ile gelmesi halinde Samsung tarafından ilk defa bir telefonunda bu özellik kullanılmış olacak ve bu açıdan Samsung Galaxy Note 7 versiyonu Samsung adına bir ilki gerçekleştirecek.
İddialar arasında ekrana yönelik de bazı bilgiler bulunurken always on ekran olarak adlandırılan daima açık ekran özelliği de Galaxy Note 7 ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Pek çok farklı özelliği barındıracak Galaxy Note 7 kullanıcılara oldukça iyi bir telefon deneyimi sunacak.
USB Type-C Özel pek çok farklı marka tarafından kullanılmaya başlanır kendi Samsun bu konuda Henüz bir seçim yapmamıştır durumda nokta fakat gelen bilgilerin doğru olması halinde bu özellik Samsung tarafından da artık kullanılabilir olacak.
Diğer Özellikler Ne?
Note 7 ile ilgili bugüne kadar bilgiler değilse telefonda yer alması beklenen diğer önemli özellikler şöyle; iris tarayıcısı, UFS bellek kartı.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst