gittigidiyor

Galaxy On7 Arama Engelleme Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy On7 Arama Engelleme Nasıl Yapılır?[/h][h=2]Samsung Galaxy On7 kullanıcılarının telefonlarında arama engelleme işlemlerini yapılabilmesi mümkündür.Arama engelleme için rehberdeki adımları takip edebilirsiniz.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-on7-arama-engelleme-nasil-yapilir.jpg
Samsung Galaxy On7 telefonunu kullanan kişiler telefonlarında aramaları engelleyebilir. Engelleme işlemi yapmak isteyen fakat engelleme işlemlerini nasıl yapacağını bilmeyen kişiler aşağıda yer alan resimli anlatımlar sayesinde telefonlarından kolay bir şekilde engelleme işlemlerini yapabilir. Bu bakımdan sizler de belirtildiği gibi tüm işlemlerinizi telefonlarınızda yaparak engelleyebilirsiniz.
1(166).jpg

Samsung Galaxy On7 arama engelleme için kişilerin öncelikli olarak telefon menüsü üzerinden telefon seçeneğini seçmesi gerekir.
2(118).jpg

Açılacak yeni ekranda ise altta bulunan daha fazla sekmesi açılmalıdır.
3(77).jpg

Açılan sayfada yer alan ayarlar sekmesinden diğer ayarlar sekmesine geçiş yapın.
4(29).jpg

Burada yer alacak gider aramayı engelleme seçeneğine dokunarak sesli arama seçeneğini geçiş yapın.
5(9).jpg
6(10).jpg

Giden aramalar seçeneğini açarak ekranda yer alacak bölüme şifre girin. Şifre standart 0000 olmaktadır.
7(4).jpg
8(3).jpg

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst