gittigidiyor

Galaxy S10 için Android 12 Güncellemesi geldi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Samsung’un döneminin amiral gemisi modeli Galaxy S10 neredeyse üç yıl önce tanıtıldı ve dünya şu an olduğundan oldukça farklıydı. 2019’da 5G ağları ilk kez sahneye çıkıyordu ve şirketler beşinci nesil ağları destekleyen ilk telefonları piyasaya sürüyordu. Bu, 5G bağlantısını paketleyen yalnızca birkaç cihazla çok utangaç bir başlangıçtı. Samsung gibi bazı şirketler, amiral gemilerinin 5G ile farklı versiyonlarını ortaya çıkarmıştı. Galaxy S10 5G’nin durumu buydu. Serideki en ilginç ve daha pahalı cihazdı, açıkçası bu şekilde isimlendirilmese de temel olarak ilk Ultra varyantı olduğunu söyleyebiliriz. Bugün Samsung, dönemine damga vuran telefonu Galaxy S10 için Android 12 güncellemesini sunarak büyük bir işe imza attı.

Bu güncelleme şimdilik Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore’de satılan modellere sunulmuş durumda. Ancak ilerleyen günlerde güncellemenin Avrupa pazarına da geleceğini söyleyebiliriz. Android 12 tabanlı One UI 4.0 arayüzüne de sahip olan bu güncelleme bir dizi yenilik getiriyor.

Çok sayıda görsel içecek, yeni duvar kağıdı tabanlı temalar ve renk vurgularının yanı sıra yeni güvenlik iyileştirmeleri de güncelleme de yer alıyor. Bunun da ötesinde, güncelleme Ocak 2022 Android güvenlik yaması ile birlikte geliyor. Bu yüzden Samsung, cihazı gerçekten güncellenmiş bir cihaz gibi hissettiriyor.

Android 12 tabanlı One UI 4’ün Galaxy S10 5G için son güncelleme olduğunu belirtmekte fayda var. İlk olarak Android 9 Pie ile tanıtılan telefon, Android 10 ve Android 11 güncellemesi aldı. Şimdi, üçüncü büyük Android yükseltmesini alıyor. Samsung, amiral gemileri için üç yıllık büyük bir işletim sistemi yükseltme programına geçti. Cihaz yine de bu yıl güvenlik düzeltme ekleri alabilir. Ancak güncelleme belki de üç ayda bir gelebilir.


Yeni güncelleme programları ile 3 yıl ana Android güncellemelerini sunacağını söyleyen Güney Koreli dev, Çinli rakiplerine taş çıkaracak düzeye geliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst