gittigidiyor

Galaxy S7 de En Çok Oynanan 18 Oyun

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1423684940_galaxy-s6-oyunlari.jpg

Galaxy S7 de En Çok Oynanan 18 Oyun
Teknoloji dünyasının önde gelen markalarından olan Samsung 'un sunduğu yüksek özellikli akıllı telefonların arasında bulunan Galaxy S7, Android platformunun önemli temsilcilerinden biri olarak karşımıza çıkmakta. Android platformunda bulunan bir akıllı telefon olması sebebiyle Google Play Store tarafından ürün hizmeti sağlanan cihazda özellikle birbirinden eğlenceli oyunlar buradan indirilmektedir.

Samsung Galaxy S7 özellikleri ile tam bir oyun keyfi verecek olan cihaz, batarya gücü sayesinde büyük bir şarj sorunu da yaşatmamaktadır. Samsung Galaxy S7 kullanıcıları tarafından oyun performansı oldukça beğenilen cihazda özellikle Asphalt serisi ve performansı dikkat çekmektedir.

Pek çok telefon kullanıcısı tarafından zevkle oynanan Asphalt Overdrive, Galaxy S7 tarafından takılmadan oynanmakta, bunun yanı sıra Asphalt'ın son oyunu olan Asphalt 8: Airborne de yine performans sıkıntısı yaşanmadan oynanabilmektedir. Sevilen bir diğer oyun olan Angry Birds serisi de, başlangıç serisinden itibaren Transformers, Go, Star Wars gibi serileri randımanlı bir şekilde çalışmaktadır.

Akıllı telefon denilince akla gelen öncü markalardan olan Samsung, oyun performansından genel özelliklere kadar kullanıcıların beğenisini kazanan Samsung Galaxy S7 'yi piyasaya sürerek kalitesini bir kez daha kanıtlamıştı.

Galaxy S7 Oyunları


Galaxy S7 Subway Surfers Oyunu


Subway-Surfers-Seoul.apk​




Galaxy S7 Legend Online Classic Oyunu


Legend-Online-Classic.apk​




Galaxy S7 Candy Crush Saga Oyunu


Candy-Crush-Saga.apk​




Galaxy S7 Candy Crush Soda Saga apk indir

1416167880_candy-crush-soda-saga-1.jpg
1416167868_candy-crush-soda-saga-2.jpg

Candy-Crush-Soda-Saga.apk​




Galaxy S7 Benim Konuşan Tom Apk indir


Benim-Konusan-Tom.apk​




Galaxy S7 Benim Konuşan Angela Apk indir

1418072765_benim-konusan-angela-1.jpg
1418072809_benim-konusan-angela-2.jpg

Benim-Konusan-Angela.apk​




Galaxy S7 Temple Run 2 Apk indir



Temple-Run-2.apk​




Galaxy S7 Okey Apk indir


Okey.apk​




Galaxy S7 Traffic Racer Apk indir


Traffic-Racer.apk​




Galaxy S7 Hill Climb Racing Apk indir


Hill-Climb-Racing.apk​




Galaxy S7 Looney Tunes Dash Apk indir

1419278890_looney-tunes-dash-1.jpg
1419278878_looney-tunes-dash-2.jpg

Looney-Tunes-Dash.apk​




Galaxy S7 Fruit Ninja Free Apk indir



Fruit-Ninja-Free.apk​




Galaxy S7 Hungry Shark Evolution Apk indir


Hungry-Shark-Evolution.apk​




Galaxy S7 Dr. Driving Apk indir

1375873235_dr-driving-1.10.jpg

Dr-Driving.apk​




Galaxy S7 Clash of Clans Apk indir


Clash-of-Clans.apk​




Galaxy S7 Asphalt 8: Airborne Apk indir


Asphalt-8-Airborne.apk​




Galaxy S7 Hay Day Apk indir



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S7'ye Radyo Özelliği Geldi[/h][h=2]İnternet kullanımının artmasıyla telefonlarda bulunan radyolara ilgi azalsa da kullanıcılar hala bu radyo kullanımını tercih edebiliyor.[/h]
galaxy-s7-ye-radyo-ozelligi-geldi.jpg
Samsung, Galaxy S7 için yayınladığı son güncellemesinde kullanıcılar için sürpriz bir özelliği kullanıma sundu. İnternet paketi olmayan ya da internet bağlantısı mümkün olmayan yerlerde müzik dinlemek isteyen kullanıcılar artık Samsung Galaxy S7 için sunulan radyo özelliği ile radyo dinleme imkânına sahip olacak. FM Radyo özelliğini güncelleme ile kullanıcılarına sunan Samsung bu konuda farklı bir karara imza atarken herhangi bir bağlantı gerekmeden radyo dinlemek artık mümkün olacak.
Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda net bilgiler verilmezken özellikle güncellemenin hangi ülkelerde alınabileceği şu an için bilinmiyor. Türkiye'deki radyo sektöründe alınan vergiler nedeniyle Galaxy S7 kullanıcılarının radyo güncellemesini alamaması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Türkiye'deki mevcut sistemde her cihazdan yüzde 6 kadar bandrol payının ödenmesi gerekiyorken pek çok üretici Türkiye'ye yönelik yaptığı üretimlerde radyo özelliğini kapalı bir şekilde kullanıma sunuyor. Bu nedenle de Samsung tarafından yapılan son güncellemenin Türkiye'de kullanılması düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
Samsung Galaxy S7 için kullanıma sunulan son güncellemede sadece radyo özelliği bulunmazken radyo özelliğinin yanı sıra kullanıcılara performans açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı ve sunulduğu belirtildi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst