gittigidiyor

Galaxy S7 Edge Olimpiyat Konseptiyle Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S7 Edge Olimpiyat Konseptiyle Geliyor[/h][h=2]Galaxy S7 serisi ile büyük bir başarı yakalayan Samsung yeni özel konseptli modelleriyle de piyasada yer almaya devam ediyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-s7-edge-olimpiyat-konseptiyle-geliyor.jpg
Olimpiyat oyunlarına özel olarak Samsung Galaxy S7 Edge modelinde özel bir tasarım çalışması yapan Samsung, önümüzdeki günlerde özel sürümünü satışa çıkaracağını açıkladı. Son dönemlerde farklı özel konseptleri ile piyasaya giriş yapan Samsung bu konuda büyük bir avantaj elde etmiş durumda.
Sınırlı Sayıda Üretilecek
Sınırlı sayıda üretilen telefon modelleri ile yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran ve hala piyasada büyük ilgi gören Samsung'un olimpiyat versiyonu ile ilgili ilk görüntüler de paylaşılmış durumda. Telefonda donanım ve özellikler açısından herhangi bir fark bulunmazken sadece tasarım ve arayüzde bazı küçük detaylar cihazlara eklenmiş durumda.
Telefonun ön ve arka yüzünde olimpiyat logosunun yer aldığı görülürken aynı zamanda özellikle arka yüzde mavi bir renk tercih edilmiş ve cihaza hareketlilik kazandırılmış. Ağustos ayı itibariyle Brezilya'da yapılmaya başlanacak Olimpiyat Oyunları için özel olarak geliştirilen Samsung Galaxy S7 Edge ile özel tasarımıyla olimpiyatlara dair işlgi duyan kişilere sunulmuş durumda.
Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen cihaz için herhangi bir tarih paylaşılmazken önümüzdeki günlerde net bir açıklamanın yapılması ve cihazın satışa çıkarılması bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst