gittigidiyor

Galaxy S8 Testleri Başlıyor! İşte Galaxy S8 Detayları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Galaxy S8 Testleri Başlıyor! İşte Galaxy S8 Detayları[/h][h=2]Samsung tarafından Galaxy S8 için çalışmalara başlanırken, Galaxy S8 için gelen ilk bilgilerde özellikle cihazın test aşamaları ile ilgili önemli bilgiler geldi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
galaxy-s8-testleri-basliyor-iste-galaxy-s8-detaylari.jpg
Note 7 sonrasında tüm gözlerin çevrildiği Galaxy S8 hakkında her gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihaz için bugüne kadar yapılan paylaşımlarda pek çok yeni özellik belirtilirken, gelen son haberlerde prototip çalışmaları paylaşıldı
Şubat’ta Tanıtılacak
Galaxy S8 modelini Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmak isteyen Samsung, bu tarihe kadar telefon ile ilgili tüm çalışmaları tamamlayarak üretim hattına geçmeyi planlıyor. Bu açıdan yapılacak çalışmaların en önemli kısımlarından birisi de Galaxy S8 prototipi hazırlayarak test sürecine başlamak. Üstelik Note 7’de yaşanan sorunlar nedeniyle çok daha dikkatli bir şekilde çalışmaların sürdüren Samsung herhangi bir hataya da yer vermek istemiyor.
Prototip Ocak’ta Hazır
Galaxy S8 için hazırlanacak prototipin Ocak ayında hazır olacağı belirtildi. Ocak ayında yapılacak sn testler ile birlikte etkinliğe katılacak olan Samsung ardından ise resmi tanıtımlar ile birlikte satış dönemine girecek.
Mart’ta Satışa Çıkabilir
Şubat ayında yapılacak ön tanıtımın ardından cihazın Mart ayı itibari ile satışa çıkması bekleniyor. Üstelik bu tarih beklenen en geç tarih ve Samsung satışı daha öne de çekebilir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst