gittigidiyor

Galaxy S8'in Yeni Görüntüleri,

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
galaxy-s8in-yeni-goruntuleri-always-on-dftj.jpg


Galaxy S8'in Yeni Görüntüleri, Always-on Ekran, Sanal Tuşlar ve Edge Uygulamalarını Gözler Önüne Ser

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8'in sızan yeni görüntüleri, Always-on Ekran, Sanal Tuşlar ve Edge Uygulamaları gibi özellikleri de ortaya çıkardı.

Şimdiye kadar Samsung Galaxy S8'in bir çok farklı açıdan çekilmiş görüntüleri ve cam ön panelinin fotoğrafları bir kaç kez internete sızdırılmıştı. Ancak bugün ortaya çıkan yeni görüntüler, Samsung'un yeni amiral gemisini ilk kez çalışırken görmemizi sağlıyor. Yine de Samsung Galaxy S8'in popülaritesi nedeni ile resimlerin gerçekliği konusunda şüpheler bulunuyor.

Bu sıkıntıyı özel kılan şey ise muhtemelen kullanıcıların arayüzde gelinmesi sağlayacak sanal tuşların da ilk kez görüntüleniyor olmasıdır. Geri tuşu hemen hemen tüm Android üreticilerinin aksine Samsung'un geleneksel olarak yaptığı gibi telefonun sağ tarafında yer alıyor olması da dikkat çeken başka bir nokta oluyor. Uygulamalar için kısayolların ve diğer kullanışlı özellikler sunan Edge Uygulamaları ise direk olarak Galaxy S7 Edge'den alınmış gibi görünüyor. Son olarak sızdırılan bir kaç fotoğrafta Galaxy S8'in sahip olacağı Always-on Ekran özelliği de ortaya çıkıyor. İnternete sızdırılan en yeni görüntü, Samsung Galaxy S8'i (bu cihaz Samsung Galaxy S8+ da olabilir) ilk kez çalışırken görüntülüyor. Görüntüler, şimdiye Galaxy S8 hakkında ortaya çıkan söylentilerin büyük çoğunluğu ile uyumlu bir görüntü çiziyor. Görseldeki Samsung Galaxy S8'in fiziksel home tuşu ya da farklı bir kapasitif tuşa sahip olmadığı görülüyor. Ayrıca iki tarafı kavisli ekran ve telefonun ön yüzünün üst kısmında ön kamera, iris tarayıcı ve diğer sensörlerin konumlandırılmış olduğu görülüyor.

Samsung Galaxy S8 ve S8+' Mart ayı sonlarında duyurulması ve Nisan ayının ikinci yarısında satışa sunulacağı tahmin ediliyor. O tarihe kadar her ne kadar mantıklı ve gerçekçi de olsa sızdırılan görüntülere temkinli yaklaşmakta fayda var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst