gittigidiyor

General Mobile GM 5 Özellikleri Nelerdir? General Mobile GM 5 Alınır mı? GM 5 Fiyatı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1481129030_v2-80830-1_large.jpg

General Mobile GM 5 Özellikleri Nelerdir? General Mobile GM 5 Alınır mı? General Mobile GM 5 Fiyatı Nedir?
Uygun fiyatı ile dikkat çeken General GM 5 modeli resmen tanıtıldı ve kullanıcıların beğenisine sunuldu. Android One platformunu kullanan cihaz orta seviye özellikleri ile kullanıcılara uygun fiyatlı tercih sunuyor.

DİKKAT ÇEKİCİ ÖZELLİKLERİ
Özellikleri ile dikkat çeken General Mobile GM 5 birbirinden cazip özellikleri içi özel bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olan bu telefon 5 inç lik ekranı ile geniş ekran sunuyor. 720*1280p çözünürlük özelliği olan GM 5, Gorilla Glass cam koruması ile güvenli bir telefon kullanımı sağıyor. 13 megapiksel arka kamerası olan telefonla birbirinden özel çekimler yapabileceksiniz. Aynı zamanda ön kamerası da bulunan telefonun 5 megapiksel ön kamerası da özel kulanım kolaylığı sağlıyor. General Mobile GM telefonunun diğer özelliklerine kısaca değinmek gerekirse,

-64bit Snapdragon 410 işlemci.
-2 GB Ram
-microSD özelliği ve 16 GB dâhili bellek
-2500 mAh sökülebilir batarya
-Cat 4 LTE modem ve 150 bit 4G altyapısı
-Kalınlık 9.33 mm
-Renk seçenekleri; uzay grisi, siyah ve altın renkleri gibi seçenekleri öne çıkan seçenekler olarak belirtebiliriz.

GENERAL GM 5 FİYATI
3 renk tasarımı ile piyasaya sürülen uygun fiyatlı General GM 5 özellikleri ve fiyatı ile özel bir seçenek oluştururken sürüm fiyatı olarak 699 TL ile piyasaya çıkacak. İnternet alışverişi seçenekleri ile kıyaslamalar yaparak en uygun fiyatı da bulabilirsiniz. Bu telefonu çeşitli kampanya ve taksitlendirme gibi ek seçeneklerle daha uygun ücret seçenekleri ile elde edebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst