gittigidiyor

Gergin maç tatil edildi

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanması beklenen Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi, tribünden atılan yabancı maddeler nedeniyle yarıda kaldı.
bmGmkQ8.jpg
Maçın hakemi Bülent Yıldırım, tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle oyunu durdurarak soyunma odasına gitti ve maçın tatil edildiğini duyurdu.

Maçtan notlar:
Karşılaşmaya Fenerbahçe'nin santra vuruşuyla başlandı ancak sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle oyun yaklaşık 5 dakika durmak zorunda kaldı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Trabzonspor'dan geldi. 11. dakikada Alper Potuk'un orta sahada kaptırdığı top sonrasında hızlı hücuma çıkan Bordo Mavililer, sol kanattan Yusuf Erdoğan'la Fenerbahçe ceza sahasına girdi. Genç futbolcunun sol çaprazdan yaptığı vuruşu kaleci Volkan güçlükle çeldi.
14. dakikada Trabzonspor orta sahasının gönderdiği uzun topu Fenerbahçeli Bekir iyi uzaklaştıramayınca top Yusuf Erdoğan'ın önünde kaldı. Yusuf'un bekletmeden yaptığı vuruş farklı bir şekilde üstten auta gitti.
16. dakikada Fenerbahçe'nin ilk tehlikeli sayılabilecek atağı gerçekleşti. Sol kanatta topla buluşan Dirk Kuyt, altıpasa yakın bir yerde bulunan Moussa Sow'a orta yaptı. Sow, topa röveşatayla vurmayı denesede bu girişiminde başarılı olamadı.
19. dakikada Caner'in sol kanattan, sağ çapraza doğru gönderdiği uzun mesafeli pasta topla buluşan isim Moussa Sow oldu. Senagalli golcü topu sol ayağına çekerek bir vuruş yapmak istedi ancak zayıf şutu etkili olmadı.
20. dakikada Caner'in sağ taraftan kullandığı korner, Trabzonspor ceza sahası içinde ciddi bir karambole yol açtı. Ayaklardan ve kafalardan seken topu bordo mavili oyuncular zorlanarak uzaklaştırdı.
23. dakikada Moussa Sow'la güzel bir paslaşmaya giren Alper Potuk, sol kanatta ilerleyerek pasını ceza sahası içinde bekleyen Emenike'ye aktardı. Nijeryalı golcü, topun gelişine çok çık bir vuruş yaparak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Golün ardından santranın yapılması için yaklaşık 7 dakikalık bir süre geçmesi gerekti. Fenerbahçe kalecisi Volkan, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle maçın hakemine şikayette bulunurken, Trabzonspor kaptanı Onur, tribünlere giderek traftarlardan madde atılmaması konusunda ricada bulundu. Bu sırada Volkan Demirel ve Mustafa Yumlu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. İkili arasındaki gerilim diğer futbolcuların araya girmesiyle kısa sürede yatıştı. Golün santrası ancak 30. dakikada yapılabildi.
33. dakikada sağ kanatta topla ilerleyen Olcan Adın, pasını Özer Hurmacı'ya aktardı. Topa sahip olan Özer, ceza sahası dışından eski takımının kalesini yokladı ancak top üstten auta gitti.İlk yarının sonuna en az 10 dakika süre eklendi.
49. dakikada Caner'in uzun pasında top Emenike'ye gitti. Kaleye sırtı dönük olan golcü oyuncu, istediği gibi bir vuruş yapamadı.
51. dakikada tribünden atılan bir cisim Emmanuel Emenike'ye isabet etti. Bu olay sonrasında yerde kalan Nijeryalı oyuncuyla Aykut Demir arasında bir gerginlik yaşandı ancak gerginlik kısa süre içinde sona erdi.
54. dakikada Volkan Demirel'in koruduğu kale tarafına atılan maddelerin sayısı ve yoğunluğu artınca, hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları oyunu durdurarak soyunma odasına gitti.
 

ASİL

Aktif Üye
Katılım
1 Eyl 2013
Mesajlar
744
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Konum
AKSARAY
bir derbi maçı izleyelim dedik oda yarıda kesildi türk futbolunu bu hale getirenler utansın
 

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Trabzonspor-f.bahçe maçı tatil edildi !

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerilimli maç tatil oldu..
İlk yarı boyunca 2 kez duran karşılaşma, 45+10'da sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden tatil edildi...
Karşılaşmanın başlama düdügünün ardından bordo mavili taraftarlar sahayı konfeti yağmuruna tuttu. Mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım oyunu durdurarak sahanın temizlenmesini istedi.
Hemen ardından bu kez sahaya tehlikeli bir yabancı madde atıldı. Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel sahaya atılan kapı kolunu yerden alarak hakeme gösterdi.
Volkan'ın yanına gelen bir TFF temsilcisi kapı kolunu aldı.
Sahaya atılan bu maddelerden dolayı maçın ilk 5 dakikası duraklamayla geçildi.

GOLLE BİRLİKTE ORTAM YİNE GERİLDİ


İlk 5 dakika yaşanan bu olayların ardından maç yeniden kesintisiz oynanmaya başladı. Ancak Fenerbahçe'nin Emenike'nin golüyle öne geçmesinin ardından ortam yine gerildi. Volkan'ın çimlerde kayarak yaşadığı gol sevinci sonrası kale arkası tribünden sahaya yabancı maddeler yağdı.

Bu esnada Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Volkan'ın koruduğu kaleye kadar gelerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Volkan ise tribünden atılan bir cismi yine görevlilere teslim etti.

Tribünde gerilimin giderek yükselmesi üzerine Bülent Yıldırım, yardımcılarını orta yuvarlağa çağırdı. Yıldırım burada futbolcularla bir süre konuştu.

Daha sonra maç 7 dakikalık duraklamanın ardından yeniden başladı.

45+10'DA HAKEMLER GİTTİ!

28. dakikada yardımcılarını saha içine çağırıp görüşen Bülent Yıldırım, 45+10'da Volkan Demirel'in koruğu kaleye atılan patlayıcı maddeler yüzünden bu kez doğrudan soyunma odasına gitti. Eğer sahaya o maddeler atılmasa Trabzonspor soldan serbest vuruş kullanacak ve hemen ardından hakemin ilk yarıya eklediği 10 dakikalık süre dolduğundan, Bülent Yıldırım devreyi bitirecekti. Ancak sahaya atılan patlayıcı maddeler nedeniyle, hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çalmadan, yardımcıları ile birlikte soyunma odasına gitti. Hakemlerle birlikte Fenerbahçeli futbolcular da soyunma odasının yolunu tuttu...

VE MAÇ TATİL EDİLDİ

Hakemlerin soyunma odasına gitmesinden 20 dakika sonra ise karşılaşmanın tatil edildiği açıklandı...

YAYINDA EKRANA GELEN DİREK!

Bu arada Lig TV'nin canlı yayını esnasında kale arkasındaki Trabzonsporlu taraftarların, koruyu filelerin gerildiği direği eğerek aşağıya çektikleri de görüldü.

Kaynak: http://spor.haber3.com/trabzonspor-f-bahce-maci-tatil-edildi-2317568h.htm
 

PolatAlemdar

Aktif Üye
Katılım
8 Mar 2014
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İstanbul
ilk defa bi maça para verip arkadaşlar kahveye götürdü ben Beşiktaşlıyım ama. kavheye gittik paramızı verdik 10 tl maç yarıda kaldı böyle bi şans yok :D :D
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst