gittigidiyor

Gif Yapma Programı İndir 9.Aralık 2015

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Gif Yapma Programı İndir - Komik ve Eğlenceli Gifler Yapın!

Free GIF Effect Maker programı ile komik ve birbirinden eğlenceli Gifler yapabilirsiniz. Sizde hemen beğendiğiniz bir gif yapın!


gif-yapma-programi-indir-komik-ve-eglenceli-gifler-yapin.jpg
Free GIF Effect Maker programı kişisel resimlerinize en kısa ve hızlı yoldan hareketli efektler ekleyerek GIF dosyaları oluşturmanıza yardımcı oluyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Özellikle eğlenceli vakit geçirmek isteyenler ve arkadaşlarına sürprizler, şakalar yapmak isteyenler hemen sonuç alabilecekleri bu programı seveceklerdir.
İndirmek için tıklayın

Kullanıcı arayüzü oldukça rahat olan program, GIF dosyasının kare hızını değiştirmenize imkan tanıyor ve ayrıca hangi efekte ihtiyacınız olduğunu da iyi bir şekilde tespit ediyor ve hemen bir kaç saniye içerisinde sonuçları verebiliyor.
Programda ürettiğiniz dosyaları çıktı olarak alabilmek için üretici sayfasında oturum açmanız gerekiyor ancak bu işlem ücretsiz olduğundan sorun yaşamadan programı kullanabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst