gittigidiyor

Gigabyte GTX 1080 Modelini Duyurdu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Gigabyle, GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming ekran kartını duyurdu. GTX 1080'in özel soğutmalı uygulanmış ve hız aşırtılmış versiyonu olan Xtreme Gaming'in özellikleri


gigabyte-gtx-1080-1465471219.jpg


Nvidia'nın Pascal mimarili yeni amiral gemisi GTX 1080'i duyurmasından sonra üçüncü parti üreticiler kendi çözümlerini duyurmaya başladı.
GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming Özellikleri

Şimdi de Gigabyte, GTX 1080'in referans modelinden farklı olarak özel bir soğutma çözümü kullandığı ve hız aşırtma yaptığı GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming modelini resmi olarak duyurdu.
Üzerinde üçlü WindForce Stack 3X soğutma çözümü bulunan ekran kartı, belirtilen bilgilere göre overclock anlamında da büyük potansiyel barındırıyor.






Henüz hızı tam olarak açıklanmayan ekran kartı, G1 Gaming modeline benzer özellikler taşıyabilir. Hatırlarsanız o model Gaming modunda 1,835 MHz, OC modunda ise 1,860 MHz hıza çıkıyordu.
Üzerinde 16.8 milyon renkli RGB LED aydınlatma bulunan ekran kartı, dört yıllık bir garanti sunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst