gittigidiyor

Gigabyte Z170X-Gaming 6 Anakart Duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
120b-693x510.jpg

Gigabyte Z170X-Gaming 6 Anakart Duyuruldu

Anakart alanındaki dev üreticilerden biri olan Gigabyte, oyuncuların kalbinde taht kurmuş Gaming serisi anakartlarına iddialı bir model ekledi. Intel’in son nesil Skylake serisi Core işlemcilerine özel olarak geliştirilmiş Intel Z170 overclock dostu yongasetini esas alan Gigabyte Z170X-Gaming 6 anakart özellik ve performans anlamında gövde gösterisi yapıyor. Elbette sadece Soket 1151 işlemcilere destek veren bu anakartta oyuncuların ve overclock düşkünlerinin beklentilerini karşılayacak özellikler var. 11 fazlı işlemci güç devresi içeren ve PCIe genişleme yuvaları son derece farklı görünen anakartta ikisi işlemciye bağlı çift PCIe 3.0 x16 yuvası (duruma göre 16/0 ya da 8/8), gerçekte PCIe 3.0 x4 olan PCIe x16 yuvası, dört tane PCIe 3.0 x1 yuvası var. Depolama birimleri için 32 Gbps hızında M.2 yuvaları, üç tane 16 Gbps SATA Express portu yer alıyor. İsteyenler bunları altı tane SATA 6.0 Gbps portu olarak kullanabilir. Çift USB 3.1 portundan biri Type A iken diğeri son nesil Type C. Sekiz tane USB 3.0 portu da var. Çift Gbps ağ portu sunan anakartta Killer E2201 ile Intel kontrolcü seçilmiş. Sekiz kanal AMP-UP ses kartı sunan bu anakartın fiyatı henüz belirli değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst