gittigidiyor

Gmail Hesabı Nasıl Açılır? Unutulan Gmail Şifresi Nasıl Geri Alınır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Gmail Hesabı Nasıl Açılır? Unutulan Gmail Şifresi Nasıl Geri Alınır?[/h][h=2]Yeni Gmail (Google) hesabı oluşturmak ve aynı zamanda var olan hesabın şifresini unutanlar bu yazımız tam size göre..[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
gmail-hesabi-nasil-acilir-unutulan-gmail-sifresi-nasil-nasil-geri-alinir.png
Sizin hala bir Gmail hesabınız yok mu? Eğer sizde bir önce bir Google gmail hesabına sahip olmak istiyorsanız o zaman aşağıda vereceğim bağlantıdan Gmail hesabınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.
[h=1]Google (Gmail) Hesabı Oluşturma[/h]Bir Google Hesabı, tek bir kullanıcı adı ve şifreyle Gmail, Google+, YouTube ve diğer pek çok Google ürününe erişmenizi sağlar. Google Hesabı bir Gmail adresi ve bir Google+ Profili ile birlikte verilir. Bir Google Hesabı oluşturduktan sonra, tüm Google ürünlerinde oturum açmak için aynı kullanıcı adını ve şifreyi kullanabilirsiniz.
[h=3]Google (Gmail) Hesabı Oluşturma[/h]Google Hesabı oluşturmak için Google Hesabınızı oluşturun sayfasına gidin.
Ayrıca herhangi bir Google oturum açma sayfasının ortasındaki oturum açma kutusunun altında bulunan Hesap oluşturunbağlantısını seçebilirsiniz.
[h=2]Şifrenizi Geri Almak için:[/h]Eğer Gmail Şifrenizi Unuttuysanız veya hesabınıza ulaşamıyorsanız aşağıdaki adımları takip edin.
Eğer hesabınızın şifresini unuttuysanız veya hesap bilgilerinizi kaybettiyseniz size nasıl yardımcı olduğumuzu burdan da sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle unutmayın ki aşağıdaki işlem hesap kurtarma için sunduğumuz tek yöntem:

  1. Lütfen şifre yardım sayfasına gidin.
  2. Şifresini unuttuğunuz e-posta adresinizi giriniz.
  3. Eğer hesabınızı korumak için daha önceden hesap kurtarma seçenekleri koyduysanız, bu seçeneklerin size sunulduğunu görürsünüz. Bu durumda lütfen hesap kurtarma seçenekleriniz için size gönderilen adımları izleyiniz.
  4. Eğer hesap kurtarmak için telefon veya e-posta koymadıysanız, size sunulan seçeneklerin altındaki mavi bağlantıya tıklayarak forma gidiniz. Eğer 2 adımlı doğrulamakullanıyorsanız da direk bu forma yönlendirilebilirsiniz.
  5. Karşınıza çıkan soruları elinizden geldiğince doğru bir şekilde yanıtlamaya çalışın. Oldukça çok soruya cevap vermeye çalışmanızı öneririm.
Eğer hesap kurtarma ile ilgili başka sorunlar yaşıyorsanız lütfen bu linkteki sorun gidericideki adımlara göz atın.

Umarım bir an önce hesabınıza erişiminizi alabilirsiniz :) Bu konularda bireysel yardım sağlayamadığımızı ve kimlik belglerinizi ibraz etmeniz halinde de hesabınızın iade edilemeyeceğini tekrar hatırlatmak isterim.

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst