gittigidiyor

God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Sony Tarafından Açıklandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Sony'nin elindeki en güçlü markalardan olan God of War 2018 yılındaki oyunuyla büyük bir evrim geçirmişti.​

Sony'nin elindeki en güçlü markalardan olan God of War 2018 yılındaki oyunuyla büyük bir evrim geçirmişti.


Müthiş bir hikayeyi harika oynanış mekanikleri ile birleştiren 2018 çıkışlı God of War pek çok 'Yılın Oyunu' ödülünün de sahibi olmuştu. Hal böyleyken serinin devam oyunu da tüm oyun dünyası tarafından heyecan ve merakla bekleniyordu.

Merakla beklenen God of War Ragnarök'un çıkış tarihi hakkında pek çok iddia da ortaya atılmıştı.​


PlayStation tarafından yapılan resmi açıklama ile God of War Ragnarök için çıkış tarihi belli oldu.​





Yayınlanan blog yazısında belirtildiği üzere God of War Ragnarök herhangi bir erteleme ile karşı karşıya kalmaması durumunda 9 Kasım 2022 tarihinde çıkış yapacak. God of War Ragnarök için merakla beklenen çıkış tarihi nihayet belli olurken Sony tarafından bir de CGI fragman yayınlandı. Kratos ve Atreus'u amansız bir mücadelede gördüğümüz fragman da heyecanı bir kat daha arttırdı.

God of War Ragnarök PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacak.​

God of War Ragnarök PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacak.


9 Kasım tarihinde oyuncularla buluşmaya hazırlanan God of War Ragnarök henüz ön siparişe açılmış değil. Oyunun fiyatı ilerleyen günlerde belli olacak. Bakalım İskandinav mitolojisinin derinliklerine doğru çıktığımız maceramızı devam ettirecek olan God of War Ragnarök büyük beklentileri karşılamak konusunda ne kadar başarılı olacak?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst