gittigidiyor

Gomis'in menajerinden Cimbom'a mesaj!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
3 Haziran 2014 Salı

Gomis'in menajeri Willie McKay golcü oyuncunun transferi için önemli açıklamalarda bulundu.




ZNRGaV.jpg

Lyon'la sözleşmesi biten ve adı Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan yıldız golcü için menajeri Willie McKay 'tok satıcıyı' oynuyor.

Gomis için İngiliz takımlarının teklifini dinleyen Willie McKay, "Batefimbi şu anda Avrupa'nın en iyi ücretsiz golcülerinden bir tanesi" yorumunda bulundu. Yıldız golcü için Swansea, West Ham, Sunderland ve Galatasaray'ın ilgisi olduğunu doğrulayan McKay, teklifleri değerlendireceklerini ve en doğru kararı vereceklerini ifade etti.

Batefimbi Gomis bu sezon Fransa Ligi'nde 33 lig maçına çıktı. Fransız golcü bu maçlarda 14 gol atarken 2 de asist yaptı. Gomis, Avrupa Ligi'nde ise çıktığı 9 maçta 3 gol attı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst