gittigidiyor

Google, Bluetooth pil göstergesi ekliyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Google, Bluetooth pil göstergesi ekliyor![/h]Google nihayet yaklaşmakta olan bir Android sürümünde Bluetooth pil göstergeleri ekliyor.
31 Temmuz 2017 21:38 Mobil
22504-650x315.jpg

Google'ın mobil işletim sisteminin sinir bozucu yönlerinden birisi, Android'in bahçesinde çitlerle dolaştığımda Bluetooth pil seviyesi göstergesi bulunmaması. Evet, BatON gibi üçüncü parti çözümler var, ancak bunlar sınırlı sayıda aygıtla çalışırlar. Bununla birlikte, Google, bu göstergelerin Android'e dahil edilmesiyle çözülecek.
XDA Geliştiricileri'nin ilk bildirdiği gibi gelecekteki güncelleme, bağlı Bluetooth aksesuarınızın pil miktarını size gösterir. Samsung, LG ve OnePlus telefonları olanlar için bu yeni bir gelişme değildir. Söz konusu yeni özellik Android'e entegre edilecektir. Ancak güncelleme bu özelliği sistem seviyesinde birleştiriyor olup yani stok Android'li millet en çok fayda sağlayacaktır. Bu özelliğin zaten Bluetooth standardının bir parçası olduğunu ve bu pil göstergelerinin görüntülenmesi için Google'ın yalnızca onu sonuna kadar birleştirmesi gerektiğini unutmayın.
Daha önce de belirtildiği gibi, Bluetooth aksesuarınızın pil düzeyini gösteren üçüncü parti çözümler var, ancak Google'ın entegrasyonu geliştiricilerin belirli pil yüzdelerini durum çubuğunun dışında görüntülemesine izin verecek. Daha spesifik olarak, Bluetooth aksesuarınızın pil düzeyini ana ekranınızda bir bildirim veya widget olarak görebilirsiniz.
Bunlardan herhangi birinin tek kötü yanı, beklemeniz gereken şey var. Güncelleme yakın zamanda gelmeyecek gibi görünüyor. Ne zaman olursa olsun bu durum memnuniyetle karşılanacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst