gittigidiyor

Google Chrome'da Gizlilik Modu Nasıl Açılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Chrome'da Gizlilik Modu Nasıl Açılır?[/h][h=2]Gizlilik modu desteği sunulan Google Chrome için sizler de bu imkandan yararlanabilirsiniz.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-chrome-da-gizlilik-modu-nasil-acilir.jpg
Google Chrome üzerinden işlem yapacak kişilerin işlemleri sonrasında geride hiçbir bilgi kalmasını istemiyorsa, Google Chrome gizlilik modu üzerinden işlem yapması gerekmektedir. Gizlilik modunda tarayıcı belleği etkisiz hale gelmektedir. Bu bakımdan tarayıcıdaki hiçbir bilgi etkin olmadan sıfır bir tarayıcı üzerinden işlem yapılır. Google Chromegizlilik modunu açmak isteyen kişiler bu konuda rehberdeki adımları takip edebilir.
Gizlik Modu Nasıl Açılır?
Gizlilik modunu açmak isteyen kişilerin ilk olarak Google Chrome'da ayarlar bölümüne ulaşması gerekir. Ayarlar için ise kişilerin sağ üst köşede yer alan menü simgesine tıklaması gerekir.
google-chrome-menu-ikon.png
Sağ üst köşede yer alan bu simgeye tıkladığınızda tarayıcının ayarlar bölümüne erişim sağlanabilecektir. Bu ayarlar ekranına ulaştıktan sonra ise kişilerin yeni gizli pencereyi açması gerekir.

Gizli pencere açıldığında tarayıcının sağ köşesinde şöyle bir ikon yer alacaktır.
chrome-gizli-pencere-ikon.png
Bu ikonu gördüğünüzde gizlilik modu açılmış olacaktır.

Kısa Yoldan Gizlilik Modu Açma
Aynı zamanda tarayıcıda kısa yol kullanarak da gizlilik modu açılabilir. Bunun için ise kişilerin kullanması gereken kısa yol kombinasyonu şöyledir;
CTRL + Shift + N
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst