gittigidiyor

Google Glass'a batarya desteği: PWRGlass

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
26920574787400279.jpg


Kevin Alan Tussy tarafından geliştirilen harici batarya sayesinde Google Glass'ı daha uzun süre kullanmak mümkün olacak.

Google'ın uzun süredir merakla beklenen ve bu yıl sonuna doğru çıkması beklenen yeni ürünü Google Glass'ın, geçtiğimiz günlerde şoförlerin dikkatlerini dağıtabileceğinden dolayı sürüş esnasında kullanımı İngiltere'de yasaklanmıştı. Kullanım alanı daralmaya devam eden ve artırılmış gerçeklik sunan bu gözlüğün, akıllı telefonlarda da olduğu gibi şarj problemi bulunuyor. Şu an Google'ın yarışmayla belirlediği kişiler ve geliştiriciler tarafından kullanılan Google Glass için yeni harici şarj aparatı geliştirildi. Kevin Alan Tussy isimli bir kişinin geliştirdiği PWRGlass isimli harici batarya sayesinde Google Glass'ın açık kalma süresi uzatılmış olacak.

2.000mAh değerinde bataryası olan PWRGlass'ın renk seçenekleri de bulunuyor. Cihaz için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Tussy, bu ürünü Google Glass'ın batarya sorununa çözüm getirmek için geliştirdiğini ve PWRGlass'ın en yakın sürede ön siparişe çıkacağını belirtiyor. Ayrıca PWRGlass, Google Glass ile birlikte usb kablosuyla şarj edilebiliyor.

Kaynak: teknokulis

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst