gittigidiyor

Google Kamera uygulaması yeni güncellemesiyle etkileyici!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Google Kamera uygulaması yeni güncellemesiyle etkileyici![/h]Google Pixel mükemmel fotoğraflar çeken harika bir kamera bulunduran başarılı bir uygulama olup yeni güncellemesiyle kullanıcıları etkileyecek.
14 Ağustos 2017 18:59 Uygulama
22553-650x315.jpg

Google Kamera, harika resimler üretmenize yardımcı olabilecek düzgün bir fotoğraf uygulamasıdır, ancak bunun için destek, şu anda Google'ın Pixel ve Nexus cihazlarıyla hayal kırıklığı yaratan bir şekilde sınırlıdır.
"Google Kamera" uygulaması, çoğu akıllı telefonun ön kameralarından genellikle eksik olan bir selfie flash özelliğine sahip olacak şekilde güncellendi.
Bununla birlikte, B-S-G tutamacıyla bağımsız bir geliştirici sayesinde, uygulamanın değiştirilmiş bir sürümü artık diğer son Android el cihazlarına da yüklenebilir.
Özelleştirilen uygulama, Google Kamera v4.4.012.156195200'ün bir varyantının Snapdragon 820, 821 ve 835 tabanlı Android telefonlarıyla çalışıyor.
Galaxy S8, OnePlus 5 ve LG G6 gibi (bu hikayeyi ele alan XDA'nın tümünün çalıştığı onaylanmış) telefonlara sahip Android kullanıcılarının Google Kameranın etkileyici HDR + modundan yararlanabileceği anlamına geliyor.
Bunun XDA'daki fotoğraf makinesinde OnePlus 3'te nasıl göründüğüne aşağıdaki görselden göz atabilirsiniz.
(HDR + özellikli Google Kamera etkin resim sağda).
android-authority-google-camera-example-2-840x603.jpg

Yukarıdaki resim, Google'ın HDR + modu sayesinde pozlamanın otomatik olarak nasıl geliştirilebileceğini gösteriyor ancak iyi dış mekan görünürlüğüyle çekilen fotoğraflar arasında daha farklı, daha nüansız farklılıklar olması muhtemel.
Uygulamanın uyumluluğu çeşitli nedenlerle değişebilir tüm Snapdragon 810 cihazlarında düzgün çalışmayabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst