gittigidiyor

Google Pixel, Android 7.1 ile Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google'ın Pixel markasını taşıyacak yeni telefonları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Pixel ve Pixel XL mdoeller Android 7.1 ile geliyor. Yeni Android sürümü neler getirecek?


nexus-1472450819.jpg
Google’ın muhtemelen 4 Ekim’de resmen duyuracağı Pixel (Nexus) akıllı telefonlar hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Pixel ve Pixel XL olarak isimlendirilecek yeni nesil telefonlar, Amerika’da Global Sertifikasyon Forumu tarafından onaylandı. Pixel telefonların sertifika onayından geçmesiyle bazı önemli detaylar da gün yüzüne çıktı.





Pixel telefonlar Android 7.1 sürümüyle geliyor

Google yeni telefonlarla birlikte Nexus markasını rafa kaldırıp yoluna Pixelismiyle devam edecek.AndroidHeadlines sitesinde yer alan habere göre sertifika onay süreci yeni telefonların HTC markası taşıyacağını netleştirdi.
Bir diğer önemli nokta ise Pixel telefonların Android sürümüne ilişkin. Kısa süre önce Android 7.0 Nougat sürümünü resmen dağıtıma çıkaran Google, Pixel telefonlarda Android 7.1 sürümüne yer verecek.
nexus-2016-photoshop-fun-1-980x791.jpg

Pixel adlı telefonda 5.2 inç, Pixel XL adlı modelde ise 5.5 inç büyüklüğünde ekranlar yer alacak. Her iki telefon Snapdragon 820 işlemcisinden güç alacak.
Android 7.1 sürümü neler getirecek?

Google’ın Android 7.0 sonrası yayınlayacağı güncellemelerin sürüm numaralarının Android 7.1 / 7.1.1 / 7.1.2şeklinde olacağı güvenilir kaynaklarca ortaya çıkarıldı.





Android 7.1 sürümünü ilk kez Pixel telefonlarda göreceğiz. Gelen haberlere göre Android 7.1 güncellemesi yeni Google Launcher (ya da Pixel Launcher)ve Google Asistan uygulamalarını getirecek. Güncellemeyle birlikte ayrıcasanal butonların da değişmesi bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst