gittigidiyor

Google Pixel İle Galaxy S7 Karşılaştırmada

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Pixel İle Galaxy S7 Karşılaştırmada[/h][h=2]Google tarafından piyasaya sunulan Google Pixel ile Samsung'un amiral gemisi Galaxy S7 karşı karşıya getirildi. İşte iki telefonun karşılaştırmasından elde edilen sonuçlar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-pixel-ile-galaxy-s7-karsilastirmada.jpg
Teknoloji dünyasının en önemli markalarından olan Samsung, Google'ın 4 Ekim tarihinde piyasaya sunduğu telefon modellerine karşı yeni testte mücadele verdi. Farklı tasarımı ve özellikleriyle güçlü bir etki yaratan Google Pixel, cihazlarda sağladığı performans ile şu anda pek çok amiral gemisini geride bırakabilecek durumda. Özellikle yapılacak yeni testler ile birlikte cihazın sektörde nasıl bir konumda olacağı merak edilirken yapılan ilk test Samsung Galaxy S7 ile Google Pixel arasında gerçekleşti.
Android 7.1 Önde!
İki cihaz arasında bağlantı konusunda yapılan incelemelerde Google Pixel Cat 12, Galaxy S7 ise Cat 9 imkanı sunuyor. İşletim sisteminde ise Google Pixel daha ön plana çıkmayı başarmış durumda. Android 7.1 versiyonu ile piyasaya sunulan Pixel modeli, Android 6.0 ile sunulan Galaxy S7’ye göre çok daha cazip durumda. Galaxy S7’ye göre daha büyük bir şekilde tasarlanan Google Pixel çok küçük farklar olmasına rağmen ağırlık konusunda Galaxy S7’ye göre 9 gram daha hafif.
Snapdragon 821 ile performansı üstün seviyeye getiren Pixel, Galaxy S7’e karşı Exynos 8890’a mücadele veriyor. Kamerada Google Pixel ön plana çıkarken hem ön hem de arka kamera Galaxy S7 donanımına göre çok daha iyi ve kaliteli. Depolama ve RAM konusunda 2 telefonda aynı özelliklere sahip olurken bataryada Galaxy S7 3000mah Google Pixel ise 2770mAh ile geliyor. Telefonun güvenliği için ise Galaxy S7 toza ve suya karşı dayanıklı olması ile ön plana çıkıyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst