gittigidiyor

Gözü dönmüş bir Kartal: 0-3

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2517331.jpg

Manuel Fernandes’in resital yaptığı gecenin golcüleri Almeida, Sivok ve Escude’ydi. Timsah’ın evindeki 13 maçlık yenilmezlik serisini çimlere gömen Siyah-Beyazlılar, 9 yıl sonra sezona 4’te 4’le başladı. Lider, Olimpiyat’taki randevu öncesi son iki
sezonun şampiyonu Galatasaray’a da gözdağı verdi: Artık zirve benden sorulur!

Galatasaray düşünsün

Tepeden tırnağa yenilenip sezona başlayan Kara Kartal; Trabzon, Erciyes ve Antep’i devirmişti. Otoriteler ise gerçek ölçü olarak Bursa ve Galatasaray derbisini adres veriyordu. Evinde yenilmeyen Yeşil-Beyazlı takımı sahadan silen Biliç’in ekibi, üç puanı, üç golle aldı. Beşiktaş, Olimpiyat’ta oynanacak ve tüm biletleri tükenen Galatasaray derbisi öncesi ezeli rakibine adeta gözdağı verdi.

10 tane forvetin olursa!

Beşiktaş, Biliç ile yeni kimlik kazandı. Oyun tamamen ofansif anlayış üstüne kurulu. Bunun ile birlikte takım savunması da ön planda. Hem de hiç alışık olmadığımız düzeyde. Öyle ki, Fernandes, Oğuzhan, Almeida bile rakip ataklarda geriye dönüyor. Adam kovalayıp top çalıyor. Dün gece diğer taktik ise uzun toptu. Kenar yönetim, sürekli uyarıp ters tarafa, özellikle de; Olcay ve Gökhan’ın önüne pas atılmasını istedi.. Ve asıl can alıcı nokta: Tolga hariç tüm oyuncular atakta. Tolga da nerede ise kalesini bırakıp ileri çıkacak. Bu da Kartal’a pozisyon ve skor üstünlüğü getirdi. 14’te Serdar’ın atağında, Gökhan ortaladı. Olcay’ın pasında Almeida affetmedi: 0-1. Bursa, Tuncay ile eşitliği yakalama şansını kullanamadı. Ardından Olcay’ın şık vuruşunda, Frey uçarak topu çıkardı. Bu yarıda son sözü 37’de Sivok söyledi. Çek oyuncu, Fernandes’in köşe atışından gelen topuna iyi yükselip, kafayı attı: 0-2.

Çok kolay oldu


Üç puandan çok daha fazlası anlamı taşıyan maçın ikinci yarısı da, ilk devrenin kopyası halindeydi. Daum’un sahaya müdahalesi, Kartal’ın hızını kesmedi. Olcay ve Almeida üst üste goller kaçırdı. Hakem Bülent Yıldırım, İbrahim’in, ceza alanı içinde Sivok’a yaptığı hareketi penaltı ile cezalandırmadı. Oyun üstünlüğünü yüksek moral ile takviye eden Beşiktaş, savunma oyuncuları imzası taşıyan golle rahatladı. 64’te kazanılan serbset atışta Fernandes ortaladı. Sivok’un kafa ile indirdiği topu Escude tamamladı: 0-3. Kartal çekinerek gittiği Bursa karşısında, ligdeki en rahat ve kolay galibiyetini aldı. Merak edilen yeni transfer Motta ise ilk maçında ortaya koyduğu futbol ile herkesten ‘geçer not’ almasını bildi.

Orhan Yıldırım


STAT: Bursa Atatürk

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

GOLLER: Almeida (Dk.14), Sivok (Dk.37), Escude (Dk.64) (Beşiktaş)

BURSASPOR: Frey (5), Şener (4), İbrahim (4), Civelli (4), Taiwo (4), Yasin (4), Kazım (Dk.46) (4), Şamil (6), Murat (5), Batalla (4), Tuncay (4), Ferhat (Dk.62) (5), Pinto (4), Enes (Dk.81) (?)

BEŞİKTAŞ: Tolga (7), Serdar (7), Sivok( 9), Escude (8), Motta (7), Gökhan (8), Muhammed (Dk.84) (?), Hutchinson (8), Fernandes (9), Oğuzhan (8), Necip (Dk.68) (7), Olcay (8), Almeida (8), Mustafa (Dk.75) (6)

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst