gittigidiyor

Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleminkrali34

Aktif Üye
abs sat croyflari euro sporlari sky italya yerli platformlari yaziyor listede ama yalan kendim test ettim bizzat acsaydi siteye eklemiyecektim sikinti yok yani astra19cogunu9 derecedekininde yuzde50 aciyor bende bu uydular var evde

aleminkrali34

Aktif Üye
4cardsharing.noip.us 29000 pcae1 pcae50 4cardsharing.com 187kartlik hic biri yerli platformlari acmaz bilginize

coolmeen

Aktif Üye
ustam peki busatırları c line olarak yazabilirmiyiz teşşekkürler

C:satırı düzgün hali..
532035259.gif

Ekli dosyalar

• free cccam server.txt
    136 bayt · Görüntüleme: 20

coolmeen

Aktif Üye
15.11.2014 C Line active

Ekli dosyalar

• cccam Cline server.txt
    2.4 KB · Görüntüleme: 29

musi

Aktif Üye
Güncel Free CCcam

Cccam 15.11.2014s.abanana

Ekli dosyalar

• ccam.txt
    2.8 KB · Görüntüleme: 50

coolmeen

Aktif Üye
18.11.2014 C Line

Satırlar denenmiştir ve gayet seri-stabil çalışmaktadır.

532035259.gif

Ekli dosyalar

• C Line free server.txt
    92 bayt · Görüntüleme: 29

coolmeen

Aktif Üye
20.11.2014 C Line

532035259.gif

Ekli dosyalar

• Ccccam C Line.txt
    724 bayt · Görüntüleme: 9

aleminkrali34

Aktif Üye
colomen verdigin satirlar 10 gundur faliyette ben bikiyom bu satirlari malesef hepsi coktan dolmus yani ise yaramaz birazdaha cakisirsan daha iyilerini bulursun halen acemisin her buldugunu siteye eklemeki istersen seni cirak olarak ala bilirim bak yetistirdigim elemana 3 gune o u d uyeligini kaptigi gibi 1 aylik hediye servetr verdiler tabi comertlik baska bisey her kes comert olamaz

Moderatör tarafında düzenlendi:

coolmeen

Aktif Üye
colomen verdigin satirlar 10 gundur faliyette ben bikiyom bu satirlari malesef hepsi coktan dolmus yani ise yaramaz birazdaha cakisirsan daha iyilerini bulursun halen acemisin her buldugunu siteye eklemeki istersen seni cirak olarak ala bilirim bak yetistirdigim elemana 3 gune o u d uyeligini kaptigi gibi 1 aylik hediye servetr verdiler tabi comertlik baska bisey her kes comert olamaz
@aleminkralı34,kimse kimsenin kulagını cınlatamaz,herkes ne cınlatırsa kendininkini cınlatır.
Burası bir paylaşım forumu,kimse karşılık beklemeden birşeyler paylaşıyor.Free server 1 saatte acık kalır,1 ayda acık kalabilir.Sonuçta testing içindir,10 dakika sonra kapanmayacagının garantisi yok.
Yalnız siz uslup konusunda biraz daha duyarlı olursanız daha iyi olur.

aleminkrali34

Aktif Üye
haci hemen kizma latife yaptim iste ustalik burada devreye giriyor mrsels3gyp ve4 car aksam20 .30 gormezler birazdan cokerler asagi yukari satirlarin100%80 hangi zamanda cokecegini bilirim hadu1 lerde 2veya3 saat sonrasini gormezlet daha oncede dedim biz bu server olayini profesyonelce yapiyoruz forum siteleri icinde bizimgi bes parmagin sahisini gecen bulamazsin yanniz anladigim kadari ile sizler paylasim olayini amatorce dusunuyorsunuz bir site ne kadar cok online olursa degeri okadar artar artan sayi cok reklam demek cok reklamda siteyi ayakta tutmak demmek o yuzden biz her zaman yaptigimiz isi onemseyerek yaparizki bir seyler olsun kimse bosa kurek sallamasin ne yonetim nede paylasimdan istifade eden uyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.