Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).

ne saçmalıyorsun ne hacher i benim paylaşımlarımı kullanmak zorunda değilsin

verdiğim bütün satırlar donmasız çatır çatır çalışan satırlar

txt dosya olarak siteye eklede gorelim verdigin rar bizi baska yone gonderdi gidince bilgisayarlar kudurmus gibi otmeye basladi satirlarini txt yap bizde gorelim kurtmu kuzumu

Cccam Server.04.12.2014.
Satırlar aktiftir,şifreli kanalları çok hizlı açmaktadır

Edit:Nerede paylaşım yaparsan yap.Gelip burada olur olmaz muhabbet yapma..!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cccam Server.05.12.2014
Satırlar aktif olup,şifreli kanalları mükemmel hızda hızlı açmaktadır

Cccam Server.06.12.2014

Test edilip foruma verilmiştir.
Satırlar şifreli kanalları mukemmel hızda acmaktadır.
İyi seyirler..!

Cccam Server 07.12.2014

Test edilmiştir ve mukemmel çalışmaktadır.

İyi Seyirler

coolmen bulsatcom cccam server ala bilirmiyim 6 aylık

Cccam Server.08.12.2014

Server test edilip foruma verilmiştir.Mükemmel çalışıyor.

Cccam Server .09.12.2014

Satırlar teset edilerek foruma verilmiştir.Gayet hızlı açmaktadır.

server off galiba yaklasık 50 tane denedim ama hepsinde pause veya connected te kalıyor

Cccam Server.10.12.2014

Satırlar denenmiştir ve gayet hızlı çalışmaktadır.
Satırı çalıştıramayan arkadaşlar,ağ bağlantılarını kontrol etsin,yada chmod değerinikontrol etsin yada cihazında Cccam emulatorlerden birinin kurulu ve çalışır olup olmadığını kontrol etsin.

Merhaba, iyi aksamlar
benim uydu alicisi supermax mini hd
bana,da ccam dosyasini göndermisiniz
Tesekkürler

Merhaba, iyi aksamlar
benim uydu alicisi supermax mini hd
bana,da ccam dosyasini göndermisiniz
Tesekkürler
Ustteki dosyayı indirin ve açın,içindeki satırlar hala aktiftir.
Hergün satırlar yenileniyor,günlük olarak satırları değiştirip kullanabilirsiniz.

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri