Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Güncel Free CCcam Server Paylaşımları ( Lütfen Yeni konu Acmayınız).

bu bilgileri next ye 18500 hd plusa cihaza nasıl girecez yardımcı olun ltfn

bu bilgileri next ye 18500 hd plusa cihaza nasıl girecez yardımcı olun ltfn

aynen jameson js-2016 nasıl gireceğiz bir yardım pls

bosuna cccam sunuyorsunuz calismiyor malesef
hic calisana denk gelemedim daha

cccam free send me years 1 full

bosuna cccam sunuyorsunuz calismiyor malesef
hic calisana denk gelemedim daha
Hiç bir şey doşuna değildir.Cihazınız nedir merak ettim.
Bende dreambox 800se ve hiremco fx turbo cihazlar var.
Aynı satır dreamde çalışırken,fx turboda çalışmıyor.Sebebide fx turbo nun işlemcisinin yetersiz olmasından dolayı,trafiği yogun sunuculara bağlananamamasıdır.
Kendime ait para ile satın aldığım satırı sorunsuz çalıştırıyor..Ama test serverleri çalıştırmıyor.Sizdeki hiç çalışanına denk gelmeme durumu böyle bir şey ile alakalı olmasın..???

Ben vu+duo2 kullanıyorum
Sayın üstatların vermiş olduğu Cccamlar eğer yerini bulursan gayet güzel çalışıyor
Saygılar

Ben vu+duo2 kullanıyorum
Sayın üstatların vermiş olduğu Cccamlar eğer yerini bulursan gayet güzel çalışıyor
Saygılar
Aynen..Sizden önce bir baskasının cihazına eklediği satırı alır cihazına eklersen,sen 2.olduğun için ilk ekleyende çalışır 2.ekleyende çalışmaz.
Ama ilk sen eklersen satırlar gayet güze çalışıyor.
Tabi birde enigma işlemcili cihazlar diğerlerinden daha avantajlıdır.Diğer normal next,hiremco,amstrad vs vs ali işlemcili yada enigma olmayan işlemcili cihazların cccam performansı daha zayıftır.Özellkikle yogun serverlerde bağlanamama gibi sorunlar yaşarlar.

Son düzenleme:
üstadım emeğine sağlık ben hiremco Boss kullanıcısıyım şu an için memnunum önemli olan verilen server listesinde boş adres satırını yakalayabilmektir 23 terihli server eklerseniz sevinirim

Emeğinize ve bilginize sağlık
Günlükte olsa CCamlar çok iyi
Saygılar

Zahmet olmaz ise bu değerleri resimli olarak nereye girecegimizi belirtirseniz,sevinirim eğer becerebilirsem 1 yıllık server almak isterim...şimdiden teşekkürler....

Zahmet olmaz ise bu değerleri resimli olarak nereye girecegimizi belirtirseniz,sevinirim eğer becerebilirsem 1 yıllık server almak isterim...şimdiden teşekkürler....
Cihazınızın marka ve modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Resim koymam için elimde sizin cihazınızdan olması lazım.Bu yüzden sizi sadece menüye göre yazılı olarak sizi yönlendirebilirim..!!

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri