gittigidiyor

Güncel Oyun Haberleri 19 Ocak 2016

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Hi-Rez Başkanı Paladins İçin Yeni Açıklama

2005 tarihinden bu tarihe kadar video oyun sektöründe çalışmalarına devam eden ve birbirinden inanılmaz çalışmalar aramıza katan Hi-Rez Studios’tan Stew Chisam yeni projeleri Paladins için Oyun Haberleriarasına önemli açıklamalar yaptı. Şampiyon bazlı yeni bilim kurgu oyunu geçtiğimiz 2015 kasım ayında beta sürecine dahil edilen ve Founder’s Pack paketi piyasaya adım atan yeni yapım için Hi-Rez Studios Başkanı Stewart Chisam kişisel Twitter hesabı üzerinden yayıma giren ileti çerçevesinde son haftalarda oyun için sessiz kaldıkları için de özür diledi. Ayrıca heyecan uyandıran bazı yeni mekaniklerin de denendiğini belirten Chisam, önümüzdeki hafta daha fazla bilgi vermeyi amaçladıklarına da vurgu yaptı. Oynaması ücretsiz MOBA oyunu Smite ile tüm dünyada inanılmaz bir övgü toplayan Hi-Rez Studios’un bilim kurgu temalı, şampiyon bazlı yeni nişancı oyunu projesi Paladins için yeni açıklamaları dört gözle bekliyoruz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Mortal Kombat X Enhanced Online Beta

WB Games Chicago ve Midway Games’in birleşimi olarak 2010 tarihinde kurulan Amerikalı video oyun geliştirme şirketi NetherRealm Studios’un geliştirdiği dövüş oyunu Mortal Kombat X için kısa süre önce Enhanced Online Beta açıklaması getirildi. Mortal Kombat serisinden ismini anımsadığımız oyun yönetmeni Ed Boon’un kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşılan ileti çerçevesinde 19 Ocak Salı günü yeni nesil konsolların katılabileceği çevrim içi beta kayıtlarının başlayacağını söyledi. Bu etkinlik kapsamında oyunculara daha akıcı ve pürüzsüz bir çevrim içi oyun deneyimi ve daha az gecikmelerin yaşandığı bir altyapı sunmayı hedefleniyor. Jacqui Briggs, Scorpion, Sub-Zero ve Johnny Cage’ten oluşacak 4 karakterleri beta sürecine şuan için kısıtlı bir oyuncu kitlesinin katılabileceğini deOyun Haberleri ‘ne söyleniyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Rocket League de Şubatta Güncellemesi

2000 tarihinde Dave Hagewood tarafından kurulan San Diego merkezli video oyun geliştirme stüdyosu Psyonix’in Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinden geliştirdiği ve 2015 yılı yaz döneminde yayıma giren spor ve platform oyunuRocket League için Şubat ayında yayıma dahil edilecek güncellemenin ince detayları ortaya döküldü. Oyunun Steam sayfası üzerinden açıklanan detaylarını incelediğimiz de ana işlemin bronze, silver, gold ve platinum olarak çeşitlendirilen Sezon 1 ödüllerinde olduğunu görmemek imkansız. Bunun yanında yeni güncellemeyle birlikte oyuna Eşya Kalitesi isimli bir özelliğin de eklendiğine şahit oluyoruz. Genel (Gri) – stok eşyaları, premium (yeşil) – satın alınmış DLC’lerden edinilen eşyalar ve sınırlı (turuncu) eşyalardan (Cadılar Bayramı eşyaları vs) oluşan 3 farklı kalitede eşyalar Oyun Haberleri ‘ne yansıyan açıklamalara göre bizleri karşılayacak
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Iron Maiden Oyun Oldu

1975 tarihinde Londra’da kurulan, The Number of the Beast, Powerslave ve Seventh Son of a Seventh Son gibi heavy metal müzik yapısında yeni bir çığır açan albümlere ismini yazdırdıktan sonra yayıma dahil ettikleri Fear of the Dark albümüyle milyonların kalplerini fetheden İngiliz grup Iron Maiden kendi video oyun projesine başlangıç yaptı. Vancouver merkezli video oyun stüdyosu Roadhouse Interactive tarafından mobil platformlar için geliştirilmesi düşünülen Legacy of the Beast isimli bu yeni oyunda grubun ismini hafızalarımıza kazıyan maskotu Eddie’nin serüvenlerine ortak olacağız. Albüm kapaklarında yer alan diğer canavarlarla savaşıp kendi destanını yazacak olan Eddie’nin yer alacağı bu aksiyonda grup elemanlarının dahil olup olmayacağı hakkında Oyun Haberleri‘ne bir açıklama yapılmadı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
CS GO Kadınlar Turnuvası

Hidden Path Entertainment ve Valve Corporation içerisinde Source oyun motoru üzerinden geliştirilen; Microsoft Windows, OS X ve Linux bilgisayarlar ile birlikte Xbox 360 ve PS3 eski nesil konsollarda oyunculara sunulan CS GOiçin sadece bayan oyun severlerin katılabileceği bir turnuva haberi Oyun Haberleri arasına dahil oldu. Düzenlenen e-spor etkinlikleriyle adını dillerden düşürtmeyen Counter Strike Global Offensive için 2016 tarihinde harekete geçen IEM Katowice turnuvasında sadece bayan oyuncuları yarışması şeklinde gerçekleşecek. 30 bin dolarlık ödül havuzunun bulunduğu turnuvada davet edilmiş 5 ve ön eleme oynamış 3 takımdan oluşan toplam 8 takım yarışacak. ESL resmi internet sitesi üzerinden form dolduran takımlar davet edilme isteği bildirecekler. Ön eleme yolu ile belirlenecek turnuvaya katılmak isteyen takımlar 24 Ocak’ta ön elemelerine dahil edilecekler. 4-6 Mart tarihininde inanılmaz CS GO turnuvası Polonya Katowice’de yapılacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dragon’s Dogma Dark Arisen Start Videosu

Capcom’un Hideaki Itsuno yönetimindeMT Framework oyun motoru üzerinden geliştirilen Dragon’s Dogma Dark Arisen için inanılmaz PC start videosu Oyun Videoları arasına dahil edildi. Mayıs 2012’de PlayStation 3, Xbox 360 eski nesil konsol platformlarında satış raflarında yerini alan Dragon’s Dogma’nın 4K 60fps görüntü kalitesinde oynanabilirlik getirdiği bilgisayar versiyonu Dark Arisen çerçevesinde daha önce yayıma giren tüm ek içerikler ve genişleme paketleri de yeni nesil teknoloji ile işlenerek karşımıza sunulacak. Resident Evil 4 ve Devil May Cry 4’ü geliştiren ekibin tasarladığı bu iddialı oyun 2016 yılına kendinden emin adımlar ile giriş yapıyor
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]Guild Wars 2’ye Yeni Güncelleme Çıkıyor[/h] 2000 tarihinde kurulan Amerikalı stüdyo ArenaNet’in geliştirdiği MMORPG oyunu Guild Wars 2 için yeni bir güncelleme için çalışmalara başlandığı Oyun Haberleri ‘ne açıklandı. Mike O’Brien yönetiminde geliştirilen ve Ağustos 2012’de oyunculara sunulan bu gözde yapımın tüm Microsoft Windows, Mac OS X bilgisayar platformları güncellemeye dahil edilecek. Oyun tasarımcısı Karl McLain’in dahil olduğu Guild Chat programının 27. bölümünde açıklanan ve denge sağlamaya çalışacağı duyurulan bu yeni güncellemenin tüm dengesel problemlerini ortadan kaldıracağı da açıklamaya dahil ediliyor
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
MMH7’ye Şubatta Ücretsiz İçerik Yayıma Giriyor

Almanya merkezli video oyun şirketi Limbic Entertainment’in Unreal Engine 3 oyun motoru üzerinden geliştirdiği sıra tabanlı strateji oyunu Might & Magic Heroes VII için 2016 şubat ayında ücretsiz içerik yayıma dahil edileceği Oyun Haberleri ‘ne açıklandı. Ubisoft’un Microsoft Windows bilgisayarlar için 29 Eylül 2015 tarihinde satış raflarındaki yerini alan yapım kısa süre içerisinde RTS oyuncularının dikkatini üzerine toplamayı başardı. Geçtiğimiz haftalarda açıklanan The Lost Tales of Axeoth içeriği oyuncular arasında heyecan yarattı. Ubisoft oyuncuların bu yeni içeriğe şubat ayında sahip olabileceklerine de vurgu yaptı. Bölüm bölüm yayıma girmesi planlanan yeni içeriğin ilk bölümü olan Unity, resmi harita editörü ile geliştirilmiş olduğu anlaşılıyor. Seviye tasarımcısı ve yazar Julien Pirou’nun aktif bir rol oynadığı bu proje şubat ayında ücretsiz olarak satış raflarına adım atacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dying Light Enhanced Edition’ın Tamamlandı

1991 tarihinden bu tarihe kadar Polonyalı video oyun geliştirme şirketi Techland’in Chrome Engine 6 oyun motorunu kullanarak geliştirdiği aksiyon ve hayatta kalma oyunu Dying Light için açıklanan Enhanced Edition yapım etabı geçilmiş bulunuyor. Pawel Marchewka ve Adrian Ciszewski yönetiminde geliştirilen bu yeni geliştirilmiş oyunda ana oyunun grafiksel olarak da iyileştirilmiş ve genişletilmiş versiyonuna The Following DLC’siyle birlikte sahip olma imkanımız olacak. Nightmare zorluk seviyelerinin, efsane sisteminin, Bounties ve Parkour sistemleri, yeni düşman saldırıları ve davranışları, geliştirilmiş anlık ifadeler, yeni NPC modelleri, geliştirilmiş yapay zeka, çeşitlendirilmiş ateşli silahlar, oyundaki seslerin iyileştirilmesi, oynanış kalitesinin yükseltilmesi, konsol performansının arttırılması ve DrinkForDLC içeriğinin yer verildiği Dying Light Enhanced Edition 9 Şubat’ta oyunculara sunuldu.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
HotS 2016 Bahar Dünya Şampiyonası Başlıyor

Blizzard’ın 2015 yılı haziran ayında oynaması ücretsiz olarak oyunculara sunulan MOBA oyunu Heroes of the Stormiçin 2016 bahar dünya şampiyonasını Oyun Haberleri ‘ne açıklandı. Battle.Net üzerinden yayıma giren açıklama çerçevesinde inanılmaz etkinliklerle geçen bir 2015 sezonun verdiği cesaretle e-spor sahnesinde bu yıl yeni bir dönem başlatmaya hazırlanan Blizzard, Blizzcon’da açıkladığı gibi bu yıl ilkbahar, yaz ve sonbahar olmak üzere toplam ödül havuzunun 4 milyon dolar miktarına ulaşan bir dünya şampiyonasına hazır.1-3 Nisan 2016 tarihinde global olarak Güney Kore’nin başkenti Seoul’da gerçekleşeceği düşünülen ilkbahar şampiyonasının ödül havuzu 500 bin dolar olarak açıklandı. Avustralya/Yeni Zelanda, Çin, Avrupa, Güney Kore, Latin Amerika, Kuzey Amerika, Güneydoğu Asya ve Tayvan’in en iyi takımları Heroes of the Storm 2016 ilkbahar şampiyonasında kendisini gösteriyor olacaklar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst