gittigidiyor

Güncellenen Google Keep'e Çizim Özelliği Eklendi

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
guncellenen-google-keep-e-cizim-ozelligi-eklendi-1814927.Jpeg


Samsung Galaxy Note serisi akıllı telefonlar yıllardır stylus ile not almak ve çizim yapmak isteyen kullanıcılar için neredeyse tek mantıklı seçenek olarak karşımızda. Tabii Android ve iOS tarafında çeşitli üçüncü parti stylus çözümleri de yok değil. Bu yıla dek Google ve Apple’ın mobil platformlarında stok bir uygulama / yazılımsal destek sunmaması da gerçekten ilginçti.

iOS 9 ile Apple varsayılan not alma uygulamasına kontrol listesi oluşturma, kopyala / yapıştır fonksiyonları için kısayol, resim ekleme ve el yazısı desteği ekledi. Son olarak Google da mevcut Keep uygulamasını güncelledi. Google Keep’te artık çizim ve karalama yapılabiliyor. Samsung Galaxy Note serisi akıllı telefon kullanıcıları için Google Keep uygulaması artık daha cazip bir seçenek halini alabilir. Yeni Google Keep’e Google Play uygulama mağazası üzerinden erişemiyorsanız APK Mirror sitesi üzerinden uygulamanın APK dosyasını indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst