gittigidiyor

Haber kanalları yine yayını kesti !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
CHP lideri Kılıçdaroğlu, ses kayıtlarını grup toplantısında dinletirken haber kanalları canlı yayını kesti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Salonda bulunan partililerin bir süreliğine sessiz kalmasını isteyerek Erdoğan'a ait olan ve telefon konuşmalarının bulunduğu ses kayıtlarını yayınladı.
Kayıtlarda, Erdoğan ile Latif Topbaş arasında yapılan görüşmelerin yanı sıra Celal Koloğlu ve Mehmet Cengiz arasında geçen konuşmalar da yer aldı.
HABER KANALLARI YAYINI KESTİ
Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'a ait ses kayıtlarını yayınladığı sırada Halk TV ve CNN Türk dışında kalan haber kanalları yayını kesti.Ses kayıtlarının ardından Kılıçdarolu'nun konuşmaya devam etmesiyle birlikte haber kanalları da Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yayınlamaya devam etti.

ÜÇ KANAL YAYINLAYABİLDİ Ses kayıtlarının yayınlandığı anlar dahil olmak üzere grup toplantısının tümünde sadece Halk TV, Bugün TV ve Kanal B canlı yayın yaparken, diğer kanallar kayıtların bitmesiyle grup toplantısına bağlandı.
SES KAYITLARININ BİTMESİNİ BEKLEDİLER
NTV, CNNTürk ve Habertürk, ses kayıtlarının yayınının bitmesinin ardından grup toplantısına geçerken; Toplantıyı NTV 40 dakika, CNNTürk 46 dakika, Habertürk ise 36 dakika yayınladı. CNN Türk yolsuzluk kayıtlarının sadece beş dakikasını ekrana getirdi.
TRT 12 DAKİKA AYIRDI
SHaber de grup toplantısını 40 dakika yayınlarken, TRT Haber yalnızca Kılıçdaroğlu’nun partisinin yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını anlattığı sırada yayına girdi ve toplantıdan 12 dakikayı izleyicilerine canlı aktarmış oldu.
CHP grubuna 360 tv 6 dakika, Ulusal Kanal 2 dakika ayırırken; A Haber ise yalnızca Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısının başında yumruğunu kürsüye vurduğu anı haber yaptı.


Kaynak: http://www.haber3.com/haber-kanallari-yine-yayini-kesti-haberi-2479723h.htm
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst