gittigidiyor

Hak ettiğimiz galibiyeti aldık

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,989
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
Usa
[h=2]Fenerbahçe karşısında sahadan galip ayrılan Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, maç öncesi şehirde yaşanan patlama ve bir oyuncusunun eşinden gelen kötü haberin takıma etki ettiğini söyledi. Sumudica, Fenerbahçe önünde haklı bir galibiyet aldıklarını sözlerine ekledi[/h]
5fde4b4266a97c7a657476b8.jpg


Fenerbahçe karşısında sahadan 3-1 galip ayrılan Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu

"Bugün hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Sahada yürekleriyle oynayan oyuncularımız vardı. Bugün şehirde yaşanan patlama ve benim ekibimden bir arkadaşımın eşinden alınan kötü haber, oyuncularıma etki etti."
"Bugün Volkan Demirel'le konuştuk. Yıllar önce ben Vaslui'nin başındayken onunla karşılaşmıştık. Maçtan önce Volkan ve Emre Belözoğlu'na baklava ikram ettim. Emre, Hagi ve Popescu ile oynadı, biraz Rumence biliyor, onunla da sohbet ettik."
"Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum, buraya oynamaya gelmişler"

fanatik.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst