gittigidiyor

Hakan Şükür AK Parti'den istifa etti!

hurzati

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
424
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
usak
http://ww965.smartadserver.com/diff...;$o=11051;$sh=768;$sw=1024;9481429;clickvars=


AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. İstifasıyla ilgili yazılı açıklama yapan Şükür, " AK Parti'den üzülerek istifa ettiğimi, milletin vekili sıfatıyla siyasi hayatıma bağımsız olarak devam edeceğimi bildiriyorum. Aziz milletimizin dualarını bekliyor ve hepsine teker teker en derin selam ve hürmetlerimi sunuyorum." dedi.

Şükür'ün yazılı açıklaması şöyle:

"Son günlerde yaşanan ve vicdan sahibi herkesi derinden üzen bir kısım gelişmeler üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hâsıl oldu. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki politika benim hiçbir zaman birinci önceliğim olmadı. Ama Sayın Başbakan'ın samimi davetini geri çevirmek temsil ettiği makama ve şahsına olan saygımdan ötürü yakışık almazdı. Ailemin de destek ve dualarını alarak Sayın Başbakan'ın davetini kabul ettim. AK Parti son 11 yılda Türkiye'de çok önemli başarılara ve reformlara imza attı. Ancak dershanelerle başlayan süreçte takınılan anlamsız tavırlar pek çok vicdan ehlini rencide etti.
 

mumisigi

Aktif Üye
Katılım
5 Şub 2013
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
Meram
Beynini başkasına kiraya vermiş bir insandan bu davranış beklenir. İhanetin uzantıları.
 

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya
iktidar cemaat birbirine düstü. Artik savas daha siddetli devam edecek.
Salya sümük hocami Tayyipmi galib gelecek bekleyip görecegiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst