gittigidiyor

Halo: Spartan Assault Windows Phone'da!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Halo: Spartan Assault Windows Phone'da!

Microsoft'un efsaneleşen bu oyunu, sonunda tüm Windows Phone 8'li cepler için indirmeye sunuldu!

Microsoft'un efsane oyun serisi Halo, dördüncü oyunun ardından, geçen ay ortasında mobil platformlar için üretilen "Halo: Spartan Assault" ile bir kez daha karşımıza çıkmıştı. Nitekim oyunun Windows Phone 8 versiyonu, Amerika'da ilk olarak sadece Verizon Wireless müşterilerinin beğenisine sunulmuştu.

16 Temmuz günü piyasaya çıkan Spartan Assault, bu farklı anlaşma yüzünden ülkedeki AT&T, T-Mobile ve Sprint gibi sağlayıcılar aracılığı ile satın alınamıyordu. Windows Phone 8 platformuna özel olan bu durumsa, anlaşma gereği bir ay boyunca aktif olacaktı ve nihayetinde, 17 Ağustos itibari ile yapım, tüm sağlayıcıların ulaşımına açıldı.

Oyunun esas yapımcısı Bungie'nin yaratığı dünyaya sadık kalınarak hazırlanan Spartan Assault, Halo 3 ile Halo 4 arasında geçen dönemi ele alıyor. Vanguard Games ve Microsoft'a bağlı olan 343 Industries tarafından geliştirilen yapım, daha önce Halo'yu hiç deneyim etmediğimiz izometrik bir kamera açısı kullanıyor. Windows 8 ve Windows RT platformlarında da bulunan yapım, 6.99 dolar fiyata sahip.

İndirin: Halo: Spartan Assault (Windows Phone 8 - 15TL)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst