gittigidiyor

Hayal Dünyasına bayılanlar buraya....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Twilight (2008)​


23. Twilight (2008)


IMDb: 5,3

Özet: Annesiyle birlikte Phoenix'te yaşayan güzel ama hırpani, sevimli ama içe kapanık ergen kız Isabelle 'Bella' Swan, hayata karşı isyanları oynayan bir gençtir. Bella, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine, babasının yanına Washington'ın Fork kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan gizemli, genç bir adamdır. Aslında 'çok farklı bir hayat tarzına sahip olan' Edward, uzun süreden beri vampir kimliklerini saklamış olan bir aileye mensuptur. En az kendisi kadar tuhaf 'ebeveynleri', insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden mazbut bir hayat sürme gayesindeki 'efendi' vampirlerdir. Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward'a karşı tuhaf bir çekim hisseden Bella, bir süre sonra Edward'ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez.

Yönetmen: Catherine Hardwicke

Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Mortal Kombat (2021)​


22. Mortal Kombat (2021)


IMDb: 6,1

Özet: Cole, para için dövüşen ve geçmişinden, kendisine kalan mirastan haberi olmayan biridir. Bu sırada İmparator Shang Tsung, en iyi adamı olan Sub-Zero'yu Cole'u yenmesi için gönderir. Ailesinin güvenliğinden şüphe duyan Cole, Sonya Blade'i aramak üzere yola düşer. Yakın zamanda Cole kendini Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Raidan bir tanrıdır ve Earthrealm'ın koruyucusudur. Raiden, Cole'da bulunan işareti taşıyanlara kalacak yer veriyordur. Cole burada Liu Kang, Kung Lao, Kano gibi savaşçılara eğitim verir. Amaçları, Outworld'de dünyanın en iyi savaşçılarına karşı galip gelebilmektir. Ancak bu yolla ailesini koruyabilecektir.

Yönetmen: Simon McQuoid

Oyuncular: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

The Last Voyage of the Demeter (2023)​


21. The Last Voyage of the Demeter (2023)


IMDb: 6,1

Özet: Drakula: Son Yolculuk, Londra'ya özel bir kargo taşımak için kiralanan Rus yelkenlisi Demeter’da yaşanan olayları konu ediyor. Londra'ya giden gemide, sıradan geçmesi düşünülen yolculuk, hızla uğursuz bir hal alır. Gemide bilinmeyen bir varlık, her gece gemi mürettebatının birer birer ortadan kaybolmasına neden olur. Her gün birbirinden tehlikeli olaylarla karşılaşan mürettebat, hayatta kalmak için zorlu bir mücadele verir.

Yönetmen: André Øvredal

Oyuncular: Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

The Flash (2023)​


20. The Flash (2023)


IMDb: 6,7

Özet: Bir bilim insanı olan Barry Allen, laboratuvarında çalıştığı sırada beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır. Fırtınalı bir gecede düşen yıldırım, Allen'ın kimyasallarını, kendisini ve malzemelerini korkunç bir şekilde çarpar. Barry tam bu esnada kimsenin hayal dahi edemeyeceği süper güçler kazanır. Artık inanılmaz hızlı bir şekilde hareket edebilmektedir. Kendi şehri olan Central City'nin suçlularının karşısında durabilecek bir süper kahramanı vardır.

Yönetmen: Andy Muschietti

Oyuncular: Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Shannon
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Elemental (2023)​


19. Elemental (2023)


IMDb: 7

Özet: Elemental: Doğanın Güçleri, Element Şehri’nde yaşayan ateş, su, toprak ve hava elementlerinden sakinlerin hikayesini konu ediyor. Kıvrak zekalı, ateşli genç bir kadın olan Alev ile hayatı akışında yaşayan, duygusal Deniz, Elemental Şehri’nde yaşayan iki dosttur. Onların arasındaki bağ, Amber’ın yaşadıkları dünyaya dair olan görüşlerinin değişmesine neden olur. Ateş ve su ementinden iki zıt kutup, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Yönetmen: Peter Sohn

Oyuncular: Leah Lewis, Mamoudou Athie, Ronnie Del Carmen
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Barbie (2023)​


18. Barbie (2023)


IMDb: 7,1

Özet: Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın 'mükemmel kadın' imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

Yönetmen: Greta Gerwig

Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

The Super Mario Bros. Movie (2023)​


17. The Super Mario Bros. Movie (2023)


IMDb: 7,1

Özet: Süper Mario Kardeşler Filmi, Brooklynli iki musluk tamircisi olan Luigi ve Mario Kardeşlerin maceraları konu ediliyor. Brooklyn’li tesisatçılar Mario ve erkek kardeşi Luigi’nin hayatı, bir ana su borusunu tamir ederken başlarına gelenlerle bambaşka bir hal alır. Su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışan kardeşler, gizemli bir borudan aktarılarak kendilerini sihirli bir dünyanın içinde bulurlar. Ancak kardeşler farklı yerlere savrulunca Mario, kardeşi Luigi’yi bulmak için zorlu bir maceraya atılır.

Yönetmen: Aaron Horvath, Michael Jelenic

Oyuncular: Chris Pratt, Jack Black, Anya Taylor-Joy
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Ghostbusters: Afterlife (2021)​


16. Ghostbusters: Afterlife (2021)


IMDb: 7,1

Özet: Bekar bir anne olan Callie, mali zorluklarla mücadele etmektedir. Geçimlerini sağlamakta zorlanan Callie, çocukları Trevor ve Phoebe ile birlikte ölen babasından kalan eski eve taşınmak zorunda kalır. Yeni hayatlarından pek memnun olmayan Trevor, çok geçmeden evde büyükbabasının mirasıyla ilgili büyük bir sırrı keşfeder. Büyükbabasının eşyalarının arasında onun Hayalet Avcıları’nın üyesi olduğunu gösteren ekipmanlar bulan Trevor, Phobe ve yeni arkadaşları ile birlikte bulduklarını kurcalarken kasabanın altında uyuyan bir tehlikenin ortaya çıkmasına neden olur.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

The Little Mermaid (2023)​


15. The Little Mermaid (2023)


IMDb: 7,2

Özet: Küçük Deniz Kızı, insan olmak isteyen küçük deniz kızı Ariel’in hikayesini konu ediyor. Ariel, Kral Triton'un en küçük ve en cesur kızıdır. Onun en büyük arzusu denizin ötesindeki dünyayı öğrenmektir. Bir gün ana karayı ziyaret eden Ariel, bu sırada Prens Eric'e aşık olur. Deniz kızlarının insanlarla temas kurması yasaktır ama Ariel kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Bu amaçla karada yaşama şansı elde etmek için cadı Ursula ile anlaşma yapar. Ancak çok geçmeden hem kendisini hem de babasının hayatını tehlikeye sokar.

Yönetmen: Rob Marshall

Oyuncular: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)​


14. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)


IMDb: 7,3

Özet: Rol play oyunu Dungeons and Dragons'un beyazperde uyarlaması olan yapım, elflerin, hobbitlerin, cücelerin ve insanların yer aldığı bir dünyada geçiyor. Büyüleyici bir hırsız ve bir grup maceracı, sorunlu işverenleri için basit olacaklarını düşündükleri bir hrsızlık için harekete geçer. Ancak kayıp bir kalıntının peşine düşen grup, kendilerini bir anda destansı bir soygunun içerisinde bulur. Soygun sırasında beklenmedik olaylar gerçekleştiğinde, işler tehlikeli bir şekilde ters gitmeye başlar.

Yönetmen: Jonathan Goldstein, John Francis Daley

Oyuncular: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst