gittigidiyor

HBO Max Türkiye Yayın Hayatına Başlıyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Teknoloji çağının getirdiği dijital yayın platformları Türkiye'ye giriş yapmaya devam ediyor. En çok ilgi gören dijital yayın servislerinden biri olan HBO Max'in RTÜK lisansını aldığı haberi gündem oldu. HBO Max'in Türkiye’de yayına hayatına başlayacağı ileri sürüldü.
Gelin detayları birlikte görelim...

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de dijital yayın platformları günden güne popüler hale gelmeye başladı.​


Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de dijital yayın platformları günden güne popüler hale gelmeye başladı.



Sadece yabancı platformlar değil, RTÜK lisansı alan yerli platformlar da oldukça gündeme gelmeye başladı.

Gündeme gelen önemli haberlerden biri de, milyonlaca kullanıcıya sahip olan HBO Max'in RTÜK lisansını alması oldu.​


Gündeme gelen önemli haberlerden biri de, milyonlaca kullanıcıya sahip olan HBO Max'in RTÜK lisansını alması oldu.



egirişim.com'da yer alan habere göre, geçtiğimiz gün HBO Max’in RTÜK’e yaptığı lisans başvurusu kabul edildi ve HBO Max, 10 yıllık RTÜK lisansına kavuştu.​


egirişim.com'da yer alan habere göre, geçtiğimiz gün HBO Max’in RTÜK’e yaptığı lisans başvurusu kabul edildi ve HBO Max, 10 yıllık RTÜK lisansına kavuştu.



Türkiye'de yayın hayatına başlamak için hazırlıklara başlayan HBO Max, Game Of Thrones gibi tüm dünyada izlenme rekorları kıran yapımları bünyesinde bulunduruyor.​


Türkiye'de yayın hayatına başlamak için hazırlıklara başlayan HBO Max, Game Of Thrones gibi tüm dünyada izlenme rekorları kıran yapımları bünyesinde bulunduruyor.



Aynı zamanda platforma özel HBO Max Originals içerikler de izleyiciyle buluşuyor.​


Aynı zamanda platforma özel HBO Max Originals içerikler de izleyiciyle buluşuyor.



HBO Max’in henüz Türkiye’de ne zaman platformunu aktif hale getireceği bilinmese de 10 yıllık RTÜK lisansının kabul edilmesiyle birlikte platformun Türkiye’de izleyicilerle buluşması için tüm yasal gereklilikler tamamlandı.


HBO Max, çok yakın bir zamanda resmi Türkiye duyurusunu yaparak Türkiye’de yayın hayatına başlayacak.​


HBO Max, çok yakın bir zamanda resmi Türkiye duyurusunu yaparak Türkiye’de yayın hayatına başlayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst