gittigidiyor

HBO Max Türkiye ye ne zaman gelecek..?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
WarnerMedia’nın 2018’de duyurduğu ve mayıs 2020’de yayına aldığı HBO MAX büyük sükseli yapımları da yayınlayacak olmasıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor. HBO MAX’ın tepe şirketi Warner Bros, pandemi nedeniyle insanların eve kapandığı ve sinemaların kapalı olduğu ya da kısıtlı seyirci kabul ettiği dönemde ürettiği büyük yapımları sinema ile aynı anda streaming servisi HBO MAX’da yayınlamayı planlıyor.


Warner Bros’un 4 ay önce aldığı devrim niteliğinde karar sonrasında yapımlarını sinemalar ile aynı anda HBO MAX’da yayına koyacağı filmler belli oldu. Matrix 4, Dune, The Suicide Squad, Tom & Jerry, Space Jam: A New Legacy, Godzilla VS Kong, Mortal Kombat gibi büyük yapımlar sinema ile aynı anda HBO MAX’da yayınlanacak.


Warner Bros, geçtiğimiz ay Zack Snyder's Justice League’i yine HBO MAX’da yayınlanmıştı. Tüm bu yapımlar HBO MAX Türkiye’de olmadığı için evlerde izlenemeyecek. Türkiye’deki HBO’nun lisans ortaklarının bu yapımları Türkiye’ye getirip getirmeyeceği de belirsiz.





Peki böyle bir Planları var mı...?


Haberglobal.com.tr'nin sorularını yanıtlayan WarnerMedia İletişim Başkanı Chris Willard, HBO’nun şimdilik Haziran ayında Latin Amerika’da 39 bölgede lansman yapmayı planladığını ardından yılın sonlarında da Avrupa’daki mevcut HBO OTT (Herhangi bir TV’ye bağlı olmayan videoları tüketicilere abonelik sistemiyle ulaştıran video servis modeli) servislerini HBO MAX’e yükseltmeyi planladıklarını açıkladı. Chris Willard, şimdilik Türkiye ve diğer ülkelerde yayın için herhangi bir zaman açıklayamadıklarını belirtti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst